Controale cerute la locurile de parcare concesionate în municipiul Botoșani

Controale cerute la locurile de parcare concesionate în municipiul Botoșani

Modul în care sunt gestionate unele locuri de parcare concesionate în municipiul Botoșani a fost adus în atenție în ședința de Consiliu Local, de joi, de consilierul Iulian Blaga.

Acesta a spus că sunt proprietari de autoturisme care au montat tot felul de dispozitive care nu permit să fie parcată o altă mașină și a cerut Poliției Locale să facă verificări privitor la legalitatea montării acestor mecanisme.

Scopul acestor verificări este și de a se vedea dacă într-adevăr pentru locurile de parcare care apar ca fiind concesionate se plătește și taxa aferentă.

"Pe locurile de parcare concesionate au apărut tot felul de mecanisme de blocare, tot felul de sisteme de împiedicare a accesului pe locul de parcare concensionat. Solicit Poliției Locale ca până la următoarea ședință ordinară de Consiliu Locală să ne facă o informare cu privire la acțiunea pe care o desfășoară dumnealor pentru identificarea acestor sisteme, verificarea legalității amplasării acestora pe locurile de parcare și dacă sunt ilegal amplasate care sunt sancțiunile pe care le-au aplicat", a spus Iulian Blaga.

 

Spune-ne opinia ta