Contractul de lucrări pentru Lotul 2 al Drumului Strategic a fost semnat

Contractul de lucrări pentru Lotul 2 al Drumului Strategic a fost semnat

După ce Curtea de Apel Suceava a respins plângerea unei asocieri de firme, referitoare la lucrările la Lotul 2 al Drumului Strategic, menținând câștigătorul, conducerea Consiliului Județean a purces în zi de mare sărbătoare creștinească, Înălțarea Domnului, la semnarea contractului și pentru lotul rămas în aer.

Este o zi de o mare importanță pentru administrația publică, dar mai ales pentru locuitorii acestor comune, care au fost vitregiți ani la rând de un confort firesc pentru o societate normală. Ce nu s-a făcut în două mandate, am reușit într-un timp relativ scurt, dar cu o muncă din zi și până în noapte, cu o echipă de profesioniști de la nivelul Consiliului Județean, să reușim să demaram acest proiect de anvergură pentru infrastructura rutieră a județului Botoșani, a declarat președintele Consiliului Județean, Doina Federovici.

La semnarea contractului cu reprezentanții asocierii Cornel’s Floor, Construct Con, Test Prima și Auto Tehnorom, au participat parlamentarii PSD, cei doi aleși de la AUR, Lucian Feodorov și Dorinel Cozma, cât și o mare parte din primarii comunelor care vor beneficia de importanta investiție.

Lotul 2 cuprinde comunele Răuseni, Hlipiceni, Todireni, Albești, Trușești, Dângeni, Hănești și este în lungime de 51, 194 de kilometri, valoarea investiției licitate fiind de 208, 355 milioane de lei.

Cei prezenți, atât parlamentari cât și primari s-au arătat încrezători în derularea proiectului de investiții, reprezentanții Consiliului Județean afirmând că în cursul săptămânii viitoare, cel mai târziu vineri, se va preda amplasamentul.

Daniel Câșlaru, promotorul Asociației Grup Civic, le-a cerut cât se poate de imperativ, diriguitorilor județeni, de la parlamentari până la primari și președinte al Consiliului Județean, să se implice pentru binele județului Botoșani și să devină eroi, pentru că de asta botoșănenii le-au dat votul. Reprezentantul constructorului a promis că se vor ține de treabă, vor efectua lucrări de calitate și cu siguranță se vor încadra în termenul de 24 de luni pentru finalizarea investiției.

 

Spune-ne opinia ta