Consiliul Judeţean aşteaptă bani de la Compania Naţională de Investiţii pentru reabilitarea Muzeului Judeţean

Consilierii Judeţeni au votat, joi, indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea şi restaurarea clădirii Muzeului Judeţean. 

Consiliul Judeţean aşteaptă bani de la Compania Naţională de Investiţii pentru reabilitarea Muzeului Judeţean

Proiectul a fost votat în unanimitate de consilierii judeţeni, iar vicepreşedintele CJ, Dorin Birta, a anunţat că sunt şanse mari ca CNI să finanţeze lucrarea.

Până acum autorităţile judeţene au eşuat să obţină finanţarea de la Ministerul Dezvoltării şi prin fonduri europene, deoarece nu au depus documentaţia la timp. 

Valoarea investiției se ridică la câteva milioane de lei, clădirea în care funcționează muzeul fiind într-o stare avansată de degradare. 

Autorităţile judeţene au primit răspuns negativ, de la nivel ministerial, în privinţa Bibliotecii Judeţene. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1217

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
333

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
312

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...