Consilierii liberali vor ședință extraordinară pentru societatea Eltrans SA

Consilierii liberali vor ședință extraordinară pentru societatea Eltrans SA

Fostul primar Cătălin Flutur susține că membrii Consiliului de Administrație de la societatea de transport local, au fost evaluați corect și trebuie desemnați fără niciun fel de reținere.

Orice proiect de hotărâre care nu este pus pe ordinea de zi, inițiatorii și aici mă refer la cei din conducerea executivă a Eltrans-ului, trebuie să revină cu un proiect de hotărâre. Constat cu stupoare că nici de data asta nu este pe ordinea de zi nu este prins acest proiect de hotărâre, ceea ce este ilegal, din punctul meu de vedere. Dacă până la ședința de consiliu nu va fi prins pe ordinea de zi, avem o inițiativă legislativă locală, grupul de consilieri PNL, prin care vom convoca o ședință extraordinară pentru a rezolva această problemă, a declarat fostul primar Cătălin Flutur, în calitate de consilier local.

În opinia alesului liberal, tergiversarea numirii noilor membri în CA-ul de la Eltrans nu face altceva decât să blocheze activitatea societății. Nu este exclusă și posibilitatea ca membri desemnați în urma evaluării să atace în instanță, amânarea la nesfârșit a unei decizii de constituire a unui nou Consiliu de Admnistrație.

 

Spune-ne opinia ta