Consilier al primarului municipiului Dorohoi, decedat în urma infecției cu COVID-19

Consilier al primarului municipiului Dorohoi, decedat în urma infecției cu COVID-19

Unul dintre consilierii primarului municipiului Dorohoi a decedat astăzi, duminică, 1 noiembrie, în spital, după ce a fost confirmat cu infecție cu COVID-19. El a încetat din viață în jurul orei 12.00. A fost confirmat pozitiv, în urmă cu aproximativ două săptămâni, scrie Realitatea Dorohoiană.

Constantin Onciu, în vârstă de 72 de ani, era angajat în cadrul Cabinetului primarului municipiului Dorohoi ca și consilier. Anterior el fusese angajat al primăriei iar după pensionare, primarul Dorin Alexandrescu l-a angajat în cadrul cabinetul său. Înainte de 1989, Constantin Onciu a fost primar al comunei Broscăuți.

Constantin Onciu a fost confirmat cu infecție cu SARS-CoV-2 duminică, 18 octombrie, în urma unui test făcut la Spitalul Municipal Dorohoi, după ce în zilele precedente s-a simțit rău, prezentând, potrivit colegilor de birou, simptome caracteristice infecției cu COVID-19.

Luni seară, pe data de 19 octombrie, Constantin Onciu a fost internat în Spitalul de boli infecțioase din Botoșani iar după două zile a fost transferat la Spitalul Județean „Mavromati”, aici fiind intubat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
41

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
226

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...