Începe proiectarea și construcția noilor blocuri ANL de la Flămânzi

Începe proiectarea și construcția noilor blocuri ANL de la Flămânzi

Administrația locală de la Flămânzi a scos astăzi la licitație contractul de proiectare și execuție de lucrări pentru noile locuințe ANL care se vor construi în micul oraș din județ și care vor fi ridicate pe strada Mihail Sturdza.

Contractul are ca scop servicii de proiectare, respectiv proiect pentru autorizarea executării lucrărilor de construire (PAC), proiect tehnic (PT) și detalii de execuție (DDE), inclusiv verificare și asistență tehnică din partea proiectantului și lucrări de construcții-montaj, inclusiv întocmire certificat energetic și întocmire, verificare și avizare dosare instalații energie electrică aferente obiectivului de investiție „Locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, județul Botoșani, oraș Flămânzi, strada Mihail Sturdza f.n”.

Anunțul de achiziție a fost făcut astăzi pe SEAP, platforma electronică care asigură transparența procesului și procedurilor de achiziții publice, iar în total, lucrarea vizează 24 unități locative, 2 tronsoane, regim de înălțime Ct+P+3E. iar valoarea totală estimată este de 4240549.89 ron.

Locuințele vor fi destinate tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani la data depunerii cererii pentru repartizarea unei locuințe construite prin ANL și se vor închiria persoanelor care nu își permit să cumpere sau să închirieze o locuință de pe piața liberă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
29

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
64

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
303

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...