VIDEO: Declarații șocante ale unui consilier din Botoșani vindecat de COVID: „Și-au dorit să vin în sac. S-a dat ordin să fiu lichidat”

VIDEO: Declarații șocante ale unui consilier din Botoșani vindecat de COVID: „Și-au dorit să vin în sac. S-a dat ordin să fiu lichidat”

Consilierul local Dan Tîrniceru-Ifrim a revenit la „forma” care l-a consacrat. Alesul USR-Plus a ținut un discurs dur, în cadrul primei ședințe ordinare din această legislatură, în care și-a acuzat unii adversari politici că i-ar fi dorit moartea ca urmare a infectării cu virusul SARS-CoV-2, relatează publicația Dărăbăneni.ro.

Sper că nu mi-ați tăiat microfonul, cum v-ați dorit să vin de la Covid în sac. Sunt persoane de față care au sunat când eram la spital să nu falsific testul...Foarte mulți colegi și-au dorit să vin în sac, deci decedat. Vă mulțumesc frumos pentru ceea ce mi-ați făcut în campania electorală: v-ați legat de mine, de familie și de copil. Felicit viceprimarul, dar sper să nu aibă Darabaniul soarta Sănătății Darabani”, a spus Dan Tîrniceru-Ifrim, potrivit sursei citate.

Consilierul local i-a reamintit edilului șef al orașului că rămâne principalul reprezentant al opoziției din Consiliul Local și că va sancționa toate derapajele din administrația publică a orașului Darabani.

„S-a dat ordin să fiu izolat, să fiu lichidat, dar să știți, domnule primar, la ce victorie mare ați avut-o, pe atât o să vă suflu în ceafă pentru fiecare greșeală, și îmi doresc foarte mult ca orice cheltuială a Primăriei să fie transparentă…” a mai precizat Tîrniceru.

Primarul Mihai-Alin Gîrbaci i-a mulțumit și chiar l-a felicitat pe Tîrniceru, urându-i succes în actualul mandat de consilier local:

„Mulțumesc domnule Tîrniceru pentru felicitări, vă felicit personal pentru că ați dus o campanie decentă, pentru că ați reprezentat un partid puternic și pentru mandatul de consilier local pe care l-ați câștigat împreună. Vă urez spor în toate pe timpul celor patru ani de membru în Consiliul Local. Succes!”

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
675

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
177

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
456

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...