Conducerea Modern Calor acuzată de management defectuos

Conducerea Modern Calor acuzată de management defectuos

Viceprimarul municipiului Botoșani, Bogdan Buhăianu a solicitat conducerii societății de termoficare, o situație privind numărul de abonați, atât persoane fizice cât și agenți economic, și se pare că situația nu este prea roză.

Din analiza pe care am cerut-o celor de la Modern Calor, se observă foarte clar că stagnează numărul de apartamente branșate la rețeaua de termoficare. Am luat comparativ 2019 cu 2020. Dacă în anul 2019 am avut un număr de 53 de apartamente noi branșate, în anul 2020 am avut cu 10 apartamente mai puține. Practic este un management defectuos. Din câte știu, sunt acolo câteva departamente de marketing, comercial, care se suprapun, oameni care ori nu ies suficient de mult în teren, ori nu identifică problemele tehnice și problemele de administrație pentru a veni cu soluții noi, pentru ca cetățenii din Botoșani să se rebranșeze la Modern Calor, pentru că doar așa își pot crește cifra de afaceri”, a declarat viceprimarul Bogdan Buhăianu.

În urma analizei, vicele Buhăianu a constatat că numărul de debranșări este foarte ridicat, atât în anul 2019 cât și în 2020, au fost peste 250 de debranșări, de 5 ori mai multe debranșări decât apartamente noi branșate.

Putem să ne întrebăm unde va ajunge Modern Calor în următoarea perioadă dacă acest procent de 5 ori mai mare de debranșări va rămâne în continuare le fel. Astăzi, avem un număr de 10.390 de apartamente branșate și din păcate a scăzut de la an la an cu câteva zeci. Pe agenți economici, unde cifra de afaceri ar putea să crească semnificativ pentru Modern Calor, observăm că în anul 2020, avem un număr constant, de 126 branșați, doi sau trei agenți economici s-a debranșat. Cifrele sunt foarte scăzute, a mai completat viceprimarul Bogdan Buihăianu.

Contractul de mandat al directorului general Modern Calor SA, Florin Sandu va expira în scurt timp și obligatoriu se va organiza concurs. Deși nu există o persoană agreată pentru postul de director general al societății de termie, cert este că se dorește un profesionist din sistem, actualul manager neavând parte de susținere în acest sens

 

Spune-ne opinia ta