Colectarea selectivă a gunoiului menajer este prioritară pentru Urban Serv SA

Colectarea selectivă a gunoiului menajer este prioritară pentru Urban Serv SA

Conducerea societății municipale de salubrizare își propune ca în perspectivă să demareze o campanie de conștientizare a populației în ceea ce privește colectarea selectivă a gunoiului menajer.

După cum a declarat Gabriel Tănase, botoșănenii trebuie să conștientizeze că, colectarea selectivă a gunoiului menajer nu este un moft, ci este o necesitate și o obligativitate în același timp.

Este vorba de gradul de educație și de civilizație. Noi, ca societate de salubrizare ne propunem să ajungem la un nivel de selectare a gunoiului menajer destul de ridicat, iar botoșănenii trebuie să înțeleagă că acesta este viitorul. Avem cazuri, la rampele de gunoi, unde botoșănenii se comportă mai puțin civilizat. Noi am dotat mașinile noastre cu telefoane care fotografiază în momentul când se face colectarea gunoiului, dar dacă în prima fază totul este în regulă, după plecarea angajaților noștri, nu mai putem gestiona modul în care concetățenii noștri aruncă gunoiul. Au fost situații când pubelele erau goale, iar botoșănenii aruncau gunoiul menajer pe jos. Nu este în regulă și vom încerca să-i  conștientizăm că numai depozitând gunoiul conform normelor în vigoare, vom avea un oraș curat, a precizat directorul Urban Serv.

 

 

 

Spune-ne opinia ta