Bunica Maria a împlinit 100 de ani: Un model de longevitate și optimism pentru cei tineri - Foto

O întrece doar bunica Silvia, cea care a adunat în acest august 100 de ani și 4 luni.

Bunica Maria a împlinit 100 de ani: Un model de longevitate și optimism pentru cei tineri - Foto

”100 de ani binecuvântați!” a fost urarea pe care administrația comunei Todireni i-a adresat-o Mariei Clapsan, bunicuța din satul Iurești, comuna Todirești, județul Botoșani.

”Doamna Maria Clapsan a muncit toată viața în gospodărie și în agricultură. A trecut prin toate greutățile vieții: război, foamete și comunism. Este un exemplu pentru comunitate, un model de longevitate și optimism pentru noi, cei tineri”, spune Petru Toma, primarul comunei Todireni.

Bunica Maria este cea mai longevivă femeie din satul Iurești, însă nu din comuna Tdodireni. Silvia Huivan, din satul Todireni, a ajuns la vârsta de 100 ani și 4 luni, ea fiind cea mai longevivă femeie din comuna Todireni.

”Este o mare bucurie și o onoare pentru mine să particip la un astfel de eveniment care marchează o sută de ani de viață, împliniți de consăteanca noastră, doamna Maria Clapsan, căreia i-am oferit o plachetă aniversară, un buchet cu flori, un tort, dar și o suma de bani conform Hotărârii Consiliului Local Todireni. Vă doresc din suflet multă sănătate, bucurie și liniște. Doamne ajută!”, a transmis cu acest prilej primarul Petru Toma.
 










 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
782

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
76

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
302

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...