Bonus financiar cerut pentru noii administratori ai Nova Apaserv

Bonus financiar cerut pentru noii administratori ai Nova Apaserv

Acordarea unui bonus financiar, pe lângă indemnizația fixă primită de membrii Consiliului de Administrație de la societatea Nova Apaserv, depinde de decizia pe care o vor lua consilierii județeni.

Pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Județean de la sfârșitul acestei săptămâni se regăsește și un proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor de performanță pentru măsurarea performanței societății Nova Apaserv și a administratorilor acestora. 

Dacă vor fi aprobați acești indicatori, în funcție de perfomanțele societății și de realizarea ulterioară a indicatorilor, administratorii vor putea primi o variabilă financiară lunară, pe lângă indemnizația fixă. Variabila poate ajunge până la 430-460 de lei, lunar, pe lângă indemnizația de 1.000 de lei. Directorul societății Nova Apaserv, Albert Tănasă, susține că această variabilă financiară nu a fost plătită în anii 2016, 2017, după ce nu s-a primit aprobarea de la Consiliul Județean.

Pentur anul 2017 variabila financiară a fost bugetată și se așteaptă decizia aleșilor. județeni. 

"Conform Ordonanței 109 acești indicatori sunt analizați pentru acordarea părții variabile a indemnizației. Orice administrator are un contract de administrare încheiat cu AGA, anexă la acest contract sunt acești indicatori economici care trebuie analizați și avuți în vedere în desfășurarea activității societății. CA trebuie să aibă incluși în această anexă indicatorii generali ai societății, pot fi și indicatori specifici, la fel cum și directorii de resort pot avea în plus câțiva indicatori față de ceea ce au prevăzut la modul general. Mandatul noilor administratori a început cu 1 iulie, a fost întocmit planul de administrare, aprobat de CA, care a fost trimis către autoritatea tutelară. Consiliul Județean trebuie să elaboreze acești indicatori care să fie negociați cu administratorii societății  Odată aprobați acești indicatori pentru CA se vor regăsi ulterior și în contractul de mandat și la directorii din cadrul societății", a precizat directorul Nova Apaserv. 

Din Consiliul de Administrație de la Nova Apaserv fac parte Dan Deleanu, Simion Drelciuc, Călin Bosovici, Iulian Aprotosoaie, Ioan Comariţa, Daniel Tupiluş, Albert Tănasă şi Ştefan Narcis.

 

 

Spune-ne opinia ta