Artificii pentru plata salariilor angajaţilor Primăriei Botoşani

Artificii pentru plata salariilor angajaţilor Primăriei Botoşani

Sumele colectate în primele zile din acest an la bugetul local nu au acoperit nici pe departe necesarul de fonduri pentru plata salariilor angajaţilor din cadrul Primăriei Municipiului Botoşani pentru luna decembrie.

Primarul Cătălin Flutur a precizat că s-au primit sume de la Trezorerie, la care s-au mai adăugat fonduri rămase de anul trecut pentru capitolul cheltuieli de personal.

“Necesarul era de 4 milioane de lei, am încasat 800.000 de lei, mai aveam vreo 600.000 de lei rămaşi de anul trecut pentru salarii, iar diferenţa o luam de obicei din IVG, care nu ştim cât este pentru că va fi prima lună de încasări în ainuarie şi abia în februarie vom şti cât vine. Ne-au înţeles cei de la Trezorerie şi ne-au acordat ca un fel de avans pentru a putea plăti salariile. O să adunăm mai mult în lunie următoare, noi acum am avut doar 2-3 zile pentru a încasa, pentru că trebuiau făcute statele de plată, apoi tot ce vom încasa ducem în salarii şi când terminăm cu asta ne apucăm şi de altceva...”, a spus primarul Cătălin Flutur.

 

 

Spune-ne opinia ta