Apel făcut de autoritățile locale către instructorii auto!
BOTOSANI

Apel făcut de autoritățile locale către instructorii auto!

Reprezentanții Primăriei Botoșani fac un apel la instructorii auto ca în perioadele în care ninge și se acumulează o cantitate mare de zăpadă să evite zonele aglomerate din municipiu, pentru a nu da și mai tare peste cap traficul care și așa este îngreunat de condițiile meteo.

Viceprimarul Cosmin Andrei susține că astfel de probleme apar în special în zona unităților de învățământ. De asemenea, autoritățile au o solicitare și către cetățenii care au mașini sau își curăță căile de acces către proprietăți.

"Atunci când deszăpezesc căile de acces către proprietăți, locurile de parcare, să depoziteze această zăpadă pe spațiul verde, să nu o dea înapoi pe trama stradală pentru că vin utilajele de la Urban Serv care o dau înapoi înspre locurile de parcare și în acest fel activitatea este total ineficientă. Dacă vor mai fi atenționări pentru precipitații sub formă de ninsoare, instructorii auto să își reprogrameze orele de practică pentru a nu îngreuna circulația, îndeosebi în locurile unde avem acces către școli. Dacă luăm și utilajele de deszăpezire și traficul foarte aglomerat din municipiu avem câteva zone unde se circulă extrem de greu, cu precădere dimineața și în jurul amiezii", a precizat viceprimarul Cosmin Andrei.

 

Spune-ne opinia ta