Zeci de utilaje de deszăpezire, scoase pe drumurile din judeţul Botoşani! Cum se circulă! VIDEO

Zeci de utilaje de deszăpezire, scoase pe drumurile din judeţul Botoşani! Cum se circulă! VIDEO
Ninsoarea i-a scos la treabă pe drumari, zeci de utilaje acţionând pe drumurile naţionale şi judeţene de pe raza judeţului Botoşani, în ultimele ore fiind împrăştiate sute de tone de material antiderapant.

Pe drumurile naţionale de pe raza judeţului Botoşani, joi dimineaţă acţionau 31 de utilaje, atât ale Secţiei Drumuri Naţionale cât şi ale firmei care a câştigat contractul pentru deszăpezire.

În cursul dimineţii au fost împărştiate pe tronsoanele de drum naţional 68 de tone de material antiderapant, nefiind semnalate probleme deosebite. În unele zone, stratul de zăpadă măsoară pe carosabil doi centimetri. 

Din zori, şi utilajele contractate de Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri au fost scoase din baze şi patrulează pe drumurile judeţene, după cum anunţă dispecerul DJDP.

"Nu avem probleme deosebite, stratul de zăpadă frământată e moale şi destul de subţire. Deocamdată s-a împrăştiat material antiderapant urmând ca într-o oră să se scoată şi lamele", explică dispecerul.

Şi în municipiul Botoşani, Urban Serv acţionează cu cinci utilaje pe partea carosabilă şi cu trei utilaje pe trotuare. Până acum nu au fost semnalate probleme. 

Până joi seară, la ora 20.00, vor fi precipitaţii în toată ţara. În nordul şi centrul Moldovei, în zonele montane şi submontane vor fi ninsori. Se vor cumula cantităţi de apă de peste 10...15 l/mp. Local se va semnala polei. Vântul se va intensifica îndeosebi în regiunile sud-estice şi estice, cu rafale de 50...60 km/h.

Prognoza meteo indică faptul că în judeţ va ninge şi în timpul nopţii. Temperaturile vor oscila între minus 1ºC şi minus 6ºC.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(A) ROLAND PARTNERS S.R.L. - Comunicat de presă

astăzi, 10:52
16

Beneficiarul ROLAND PARTNERS S.R.L., cu sediul în Municipiul Botoșani, Str. George Enescu, Nr. 2, Bloc P2, Scara A, Etaj 3, Ap. 9, județul Botoșani, urmează să implementeze proiectul "...

Acuzații de BLAT după meciul Petrolul - FC Botoșani. ”Arătau ca niște maidanezi jigăriți, gudurându-se pe lângă botoșănenii veniți la sigur…” (Video)

astăzi, 10:03
247

Partida a avut o dinamică extrem de imprevizibilă, asta după ce în minutul 67 prahovenii au solicitat un penalty pentru un fault asupra lui Musi, fotbalist împrumutat de FCSB la Petrolu...

Anchetă la Botoșani, după ce un bebeluş de doar trei săptămâni a fost găsit mort!

astăzi, 08:57
370

Decesul unui bebeluş de trei săptămâni declanşează o anchetă a poliţiei, în Botoşani. Copilul a fost găsit fără viaţă, în patul lui, de către părinţii care au cerut a...