Şoferi încurcaţi de semnalizarea rutieră şi lipsa indicatoarelor!

Şoferi încurcaţi de semnalizarea rutieră şi lipsa indicatoarelor!
Lipsa unor indicatoare rutiere sau neconcordanţe între semnalizarea de pe carosabil şi semnele de circulaţie sunt două dintre problemele aduse în atenţie în ultima şedinţă a Comisiei de siguranţă rutieră de la Instituţia Prefectului.

Mai mulţi membri ai acestei comisii au atras atenţia că aceste probleme pun în dificultate şoferii, şi dau peste cap traficul rutier, mai ales în municipiul Botoşani.

Dănuţ Ciubotaru, şeful Şerviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, a precizat că au fost trimise adrese tututor celor responsabili pentru rezolvarea cât mai rapidă a acestor probleme sesizate.

“Toate problemele legate de semnalizarea rutieră le-am înaintat, sub semnătura domnului prefect, factorilor de decizie, respectiv drumurilor judeţene, poliţiei rutiere, cât şi administratorilor drumurilor publice. Aşteptăm ca în următoarea comisie de siguranţă rutieră să vedem dacă s-au rezolvat pronlemele ridicate. O parte din indicatoare nu corespund cu ceea ce este pe carosabil, a mai fost reclamată şi lipsa unor semne şi a unor indicatoare de circulaţie în municipiul Botoşani", a precizat Dănuţ Ciubotaru.

O altă solicitare transmisă se referă la montarea unor indicatoare suplimentare în intersecţia morţii, de la Orăşăni Deal. 

 

Spune-ne opinia ta