Zeci de botosaneni au stat la coada la deschiderea magazinului JYSK Botosani! FOTO, VIDEO

Zeci de botosaneni au stat la coada la deschiderea magazinului JYSK Botosani! FOTO, VIDEO
Retailerul danez de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă JYSK România a deschis joi dimineată, la Botoșani, magazinul cu numărul 30 în România. 

Cu o suprafață totală de 1200 mp, noul magazin JYSK din bulevardul Mihai Eminescu nr. 2, a fost luat cu asalt de zeci de botosaneni, mai ales ca primii 150 de clienti care au achizitionat produse de minimum 50 de lei au primit cate o perna cadou.




JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 38 de țări, prin peste 2200 de magazine, majoritatea în țări europene, și numără un total de aproape 19.000 de angajați. 

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania.

Directorul magazinului din Botoșani, Mariana Hațeg, a precizat pentru Știri Botoșani: "Ma bucur să anunț deschiderea magazinului cu numarul 30- Jysk România, în frumosul oraș Botoșani. Așteptăm toți locuitorii orașului și nu numai, să vină la noi și să ne bucurăm împreună de super-ofertele de deschidere. Clienții care ne vor păși pragul vor găsi o gamă variată de produse pentru casă si pentru gradină, articole de mobilier, decorațiuni, tot ce este necesar. Oferta de deschidere va ține pana pe 16 martie, dar vă așteptăm și după 17 martie cu oferta de Green-Days."

Link-ul ofertei: www.jysk.ro/botosani


   

















(Material publicitar).