Weekend aglomerat pentru jandarmii botoșăneni

Weekend aglomerat pentru jandarmii botoșăneni
În perioada 09 -11 martie a.c., jandarmii botoşăneni vor executa misiuni de asigurare a ordinii şi liniştii publice la manifestările cu public numeros organizate în municipiul Botoşani.

Sâmbătă şi duminică, lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani vor asigura ordinea publică la Colegiul Gheorghe Asachi, cu ocazia desfăşurării Cupei Coca Cola la fotbal, între licee din judeţul Botoşani .

Tot sâmbătă, jandarmii vor fi prezenţi în parcarea magazinului Elvila, între orele 10.00-17.00, la manifestările prilejuite de ,,ORA PĂMÂNTULUI.

Luni, efective de jandarmi vor însoţi coloana de manifestanţi şi vor lua măsurile necesare pentru prevenirea tulburării ordinii publice la marşul organizat de Agenţia de Dezvoltare Comunitară,, Inter-Activa, pe traseul Parcul Tineretului – str.Griviţa – Independenţei – Centrul Vechi – Piaţa Revoluţiei – Pietonalul Unirii – Muzeul Judeţean de Istorie.

De asemenea, în această perioadă, jandarmii vor patrula în sistem mixt poliţie-jandarmerie, în vederea prevenirii faptelor antisociale pe raza municipiilor Botoşani şi Dorohoi şi a oraşelor Darabani şi Săveni, precum şi în cooperare cu lucrători din cadrul Secţiilor de Poliţie Rurală.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani recomandă cetăţenilor care vor participa la aceste manifestări să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pentru desfăşurarea lor într-un climat civilizat de ordine şi siguranţă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 28 de ani din Darabani, prins de polițiști beat la volan!

Miercuri, 8 Mai 2024
92

În cursul zilei de miercuri, 8 mai 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Darabani, un autoturism condus de un tân...

Scad prețurile la gaze naturale și electricitate, anunțul ministrului Energiei!

Miercuri, 8 Mai 2024
99

„Au fost emise primele facturi pe luna aprilie la gaze şi energie electrică. Faţă de preţul maxim prevăzut de plafon, preţurile facturate la gaze naturale sunt cu până la 25% mai m...

Târgului Meșterilor Populari se va desfășura în perioada 10-12 mai 2024 la Botoșani

Miercuri, 8 Mai 2024
146

În acest an sunt așteptați la Botoșani 84 de meșteri populari din județele: Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Neamț, Argeș, Mureș, Prahova, Covasna, Maramureș, Harghita și Republica M...