A agresat fizic o asistentă și a spart geamul Ambulanței!

A agresat fizic o asistentă și a spart geamul Ambulanței!
Intervenție de coșmar, noaptea trecută, pentru un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanață Botoșani. În timp ce transportau un bărbat în vârstă de 38 de ani la Spitalul de Psihiatrie, acesta a sărit la bătaie la asistentă și a spart geamul Ambulanței.

În jurul orei 03.00, rudele bărbatului au sunat la 112 și au solicitat o Ambulanță pentru ca acesta să fie dus la Spitalul de Psihiatrie.

După câteva minute de când a fost preluat, botoșăneanul a devenit extrem de agresiv, a sărit la asistentă și a strâns-o de gât, după care a dat cu pumnii și a spart geamul Ambulanței.

Șoferul a oprit imediat Ambulanța, moment în care bărbatul a coborât și a luat-o la fugă.



Cadrele medicale au sunat la 112 și au cerut ajutorul poliției, botoșăneanul fiind preluat din bariera Sulița și dus la Psihiatrie.

“Când l-am preluat, rudele bărbatului ne-au asigurat că nu este recalcitrant. Pe strada Victoriei a devenit extrem de agitat și agresiv, a strâns-o pe asistentă de gât și a trântit-o jos, după care a spart geamul", a spus un cadru medical.

Ajuns la Psihiatrie, bărbatul s-a dat din nou în spectacol. A sărit la bătaie la cadrele medicale și a răsturant mai multe obiecte de mobilier. La spital a fost solicitat și un echipaj de jandarmi.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tragedie, noaptea trecută, la Suceava: Accident cumplit, doi tineri au murit pe loc! (Foto)

astăzi, 08:44
318

Tragedia s-a produs noaptea trecută. Doi bărbați au murit după ce au intrat cu un motoscuter într-un podeț într-un sat din județul Suceava.Potrivit ISU Suceava, echipajele au int...

Lovitură grea pentru FC Botoșani: Ce pedeapsă a primit Andone după meciul cu Dinamo!

astăzi, 08:34
171

Antrenorul FC Botoșani a primit două etape de suspendare după scandalul din meciul cu Dinamo.Antrenorul Bogdan Andone a fost nemulțumit de arbitrajul lui George Găman și a cedat nervos &icir...

A trecut la cele veșnice maica cea ”rugătoare și foarte râvnitoare” (Foto)

astăzi, 08:11
164

S-a stins Maica Epraxia, originară din Dorohoi, ”cea tare în credință și cu multă nădejde în Hristos Domnul”.Avea 83 de ani. A avut o viață frumoasă și înc...