Vreme extrem de calda, pana joi

Vreme extrem de calda, pana joi
Marti si miercuri primavara depaseste toate limitele, vrand parca sa sterga definitiv amintirea iernii care abia a iesit pe usa. Cerul va fi insorit in aproape toata tara, iar mercurul urca vertiginos in termometre, cu mult peste valorile normale pentru aceasta perioada.

Ceva mai racoare, daca putem spune asa, va fi in nordul Moldovei si pe litoral, unde nu se vor inregistra mai mult de 16-18 grade. In schimb, in sudul tarii, dar si in vest vor fi inregistrate 4-5 grade in plus, astfel ca, de exemplu, la Giurgiu sau Calarasi vor fi chiar si 22 de grade Celsius.

Miercuri, cerul va fi variabil ziua, dar cu innorari in cursul noptii cand va ploua, iar vantul va sufla slab si moderat.

Joi vremea se va raci brusc, dar trebuie sa fim intelegatori pentru ca temperaturile vor reveni la cele normale pentru aceasta perioada, 13-15 grade Celsius. Cerul va fi mai mult noros, temporar va ploua, iar vantul va sufla moderat. In nordul Moldovei precipitatiile vor fi chiar si sub forma de lapovita si ninsoare, scrie ziare.com.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
330

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
469

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
595

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...