Viza de intrare în România anulată din cauza traficului de ţigări!

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Stânca au descoperit în cursul zilei de ieri, ascunse în pragurile unui autoturism, mai multe pachete de ţigări, care urmau a fi introduse în ţară prin sustragerea de la controlul vamal.

Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei, iar viza de intrare în România a fost anulată.

În data de 22.11.2011, în jurul orelor 19.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, s-a prezentat pentru a intra în ţară Silvia B., cetăţean moldovean, în vârstă de 24 ani, la volanul unui autoturism marca BMW, înmatriculat în Moldova.

Poliţiştii de frontieră au solicitat efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului, iar în urma acestuia echipa comună de control formată din lucrători vamali şi poliţişti de frontieră a descoperit ascunsă în pragurile autoturismului cantitatea de 4.300 ţigarete, marca Red&White, care aveau timbru de Republica Moldova.

Inspectorii vamali au luat măsura ridicării, în vederea confiscării a ţigărilor, în valoare de aproximativ 950 lei, femeia în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă de 5.000 lei, iar poliţiştii de frontieră au dispus anularea vizei de intrare în România.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

astăzi, 16:45

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...

Obiecte tradiționale expuse de Muzeul de Istorie din Botoșani la o expoziție din Craiova! (foto)

astăzi, 15:51

Muzeul Județean de Istorie din Botoșani a participat la vernisajul expoziției etnografice „Tehnici tradiționale de realizare a scoarțelor în România și Republica Moldova”...

Scandalagii amendați de jandarmi la Zilele Municipiului Dorohoi!

astăzi, 15:05

Vineri seară, pe timpul executării misiunii de asigurare a ordinii și siguranței publice la Zilele municipiului Dorohoi, jandarmii botoșăneni au acționat preponderent preventiv, pentru ca manif...