DIGINET SA, in Top 30 cifre de afaceri in cablu pe anul 2010, in Romania!

Furnizorul de servicii de televiziune, internet si telefonie fixa DIGINET SA, cu sediul in Catamarasti Deal, s-a situat pe Locul 16 in TOP 30 Romania! Clasamentul este realizat de Media Expres si are in vedere industria de cablu din Romania.

Conform publicatiei de specialitate, mai mult de jumatate dintre companiile medii si mici din industria de cablu, cu un management adecvat, au obtinut rezultate pozitive in 2010. Anul trecut a consemnat, pe de alta parte, trecerea pe "minus" a liderilor RCS&RDS si Romtelecom, care s-au alaturat UPC-ului.

Conform Media Expres, se poate spune ca nu criza, ci investitiile in televiziunile proprii au "ruinat" profiturile celor doua companii.

Media Expres a numarat 590 de companii cu activitati de distributie de televiziune prin cablu cu cifre de afaceri raportate pe 2010, dintre care 247 aflate pe pierdere.

In Top 30 Romania, firma botosaneana Diginet SA se situeaza pe Locul 16, cu o Cifra de afaceri de 5.369.246,00 lei, Venituri totale 5.411.934,00 lei si Profit de 7.952,00 lei.

In urma cu cateva saptamani, Diginet SA, furnizor de servicii de televiziune, internet si telefonie fixa, s-a situat pe ocul I in Topul judetean al firmelor pentru anul 2010, domeniul "Activitati de telecomunicatii prin retele cu cablu".
 
Mai mult, pentru prezenta, trei ani consecutiv, pe primul loc in Topul firmelor – Domeniul "Activitati de telecomunicatii prin retele cu cablu", Diginet a primit Diploma de excelenta, premiul fiind inmanat lui Cezar Ilas, director general Diginet Botosani.

"Este rezultatul muncii si daruirii  unui colectiv puternic, care activeaza de 12 ani in acest domeniu", a declarat Cezar Ilas.                   

In acest an, Diginet Botosani a lansat pe piata o noua oferta de internet, televiziune si telefonie fixa. Clientii DigiNet beneficiaza incepand cu data de 1 iulie, de banda mult mai mare de internet de la CityNet si 63 de canale de la City Tv.




 

 



 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Scandalagii amendați de jandarmi la Zilele Municipiului Dorohoi!

astăzi, 15:05

Vineri seară, pe timpul executării misiunii de asigurare a ordinii și siguranței publice la Zilele municipiului Dorohoi, jandarmii botoșăneni au acționat preponderent preventiv, pentru ca manif...

Zilele Municipiului Dorohoi: Andra a făcut show în prezența a sute de spectatori! (foto, video)

astăzi, 13:47

Startul evenimentelor a avut loc cu numeroase programe artistice susținute de grupuri vocale, tineri artiști și soliști vocali din oraș, ce au încântat pe cei prezenți prin muzică ...

Reacția lui Zeljko Kopic, după ce Dinamo a fost „întoarsă” de Botoșani. Ce a spus despre incidentul din tribune!

astăzi, 12:15

În urma acestui rezultat, Dinamo se află pe locul trei în clasament, cu 17 puncte. De cealaltă parte, Botoșani a rămas tot penultima, cu 8 puncte. Zeljko Kopic, după ce Dinamo a fo...