VIDEO: Soția lui Dacian Cioloş a cântat pe scena Galei "Micului Prinț" de la Alba Iulia. "Mă bucur să văd că aici nu așteptați Guvernul să vă rezolve toate problemele"

VIDEO: Soția lui Dacian Cioloş a cântat pe scena Galei "Micului Prinț" de la Alba Iulia. "Mă bucur să văd că aici nu așteptați Guvernul să vă rezolve toate problemele"

 Valerie Ciolos-Villemin  

Valerie Cioloş-Villemin, soţia noului premier al României, Dacian Cioloş, a cântat joi, la Alba Iulia, în cadrul "Galei Micului Prinț", un eveniment în cadrul căruia comunitatea și-a sărbătorit oamenii de suflet care se implică activ în viața sa, printr-un spectacol susținut de preșcolarii de la grădinițele din oraș și prin acordarea de diplome unor oameni din Alba Iulia care au contribuit financiar la proiectele comunității sau au făcut voluntariat pentru comunitate.
 
Membră a Academiei Doamnelor de la Alba Iulia, soția premierului României a onorat evenimentul cu prezența sa și chiar a făcut parte din spectacol. A urcat pe scenă și i-a încântat pe cei prezenți cu un recital de excepție, scrie ziarulunirea.ro.

Deși doamna Cioloș este expert în agricultură, iar muzica este pentru ea doar o pasiune, nu ezită ca atunci când are ocazia să-și etaleze vocea frumoasă și să împărtășească bucuria prin muzică cu cei din jur.

La final, doamna Valerie Cioloş-Villemin s-a declarat impresionată de evenimentul organizat și încântată de faptul că "aici nu se așteaptă ca guvernul să rezolve toate problemele".

"Felicitări pentru mobilizare, sunt de-a dreptul impresionată că îmi uşuraţi foarte mult munca. Ştiţi, a fi soţia unui domn cu funcţie nu este ceva care să ştii de la naştere, înveţi pe parcurs şi e efectiv mult, mult de învăţat. Nu fac pile, pe intermediarul… Mă bucur să văd că aici nu aşteptaţi guvernul să vă rezolvaţi toate problemele, că aţi înţeles că fiecare avem putere în mâna noastră, avem ceva aici şi putem face, prin voluntariat, prin munca pe care o facem în fiecare zi într-un mod profesional, când spunem adevărul, când alegem adevărul faţă de minciună, când alegem să fim corecţi, avem putere enormă. Şi asta o să fie schimbarea, nu altceva. Aşa că vă mulţumesc din suflet pentru exemplul pe care ni-l daţi şi speranţe că se poate face ceva oriunde suntem. Mulțumesc foarte mult. Mă simt copil din această comunitate, Alba Iulia", a declarat Valerie Cioloş-Villemin.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
65

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
334

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
61

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...