VIDEO: Gestul facut de un sofer roman pentru un politist!

Dorind sa dovedeasca ca mai exista oameni cu bun simt in Romania, un cetatean, care a dorit sa ramana anonim, a facut un gest minunat pentru un politist care in weekend s-a aflat la datorie.

"Foarte rar aşa gest, majoritatea ne înjură...", a fost reacţia poliţistului în filmuleţ.

Reacţiile românilor, după postarea filmuleţului, sunt foarte diverse. Unii fac ceea ce se aştepta poliţiştul: înjură. Dar foarte mulţi cetăţeni apreciază gestul şoferului, încurajându-l în atitudinea sa:

"RESPECT pentru un astfel de gest! Iata ca "educatia celor 7 ani de acasa", se accentueaza in Romania, pe zi ce trece".

"Multumesc autorului pentru un asa gest care m-a facut sa zambesc. O vara frumoasa tuturor doresc !"

"Exemplul este foarte bun si de urmat. Referitor la "spagari" nu trebuie generalizat ci punctual pe persoana fizica asta daca nu cumva "majoritatea" aia ce injura are ceva de ascuns / un interes sa o dea ..."
 
"...statul zice sa se asigure pe perioada veri apa angajatului dar statul...sta. Oricum toata stima pt gest"

"bravo tie frate! rspect! daca ar fi toti oamenii ca tine (ma refer la filmulet ca evident nu te cunosc), n-ar mai fi nevoie de politisti".
 
"sa vedem tot mai multe exemple de genul asta. un om cu suflet mare. un exemplu bun pentru multi. haideti sa promovam acest gest. nu doar pe Fernando de la caransebes sau altii"

"Merita promovat un astfel de gest. Faceti-l public !  Mai presus de gestul superb, aceasta poate fi o lectie pentru toti politistii abuzivi si pentru soferii nepoliticosi !"

"Pălăria jos pentru gest! Din păcate, lumea a cam uitat semnificaţia altruismului... Să sperăm totuşi că se vor mai trezi câteva persoane să facă astfel de gesturi".

 Sursa Video: trafictube.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități de informare și educare preventivă, realizate de ISU Botoșani în trei unități școlare din județ! (foto)

Friday, 11 October 2024

Peste 700 de elevi, cadre didactice și personal auxiliar au participat, astăzi, la mai multe activități de informare și educare preventivă desfășurate de pompieri la Școala Gimnazială nr. 4 ...

Primăria Botoșani, partener în Campania de iluminat architectural „Ziua Părinților de Îngeri”! (foto)

Friday, 11 October 2024

În semn de solidaritate cu familiile care au suferit astfel de pierderi, mai multe clădiri emblematice din 13 orașe din țară vor fi iluminate în culorile roz și bleu, simboluri ale sp...

S-a semnat contractul pentru extinderea rețelei de canalizare în zona Lebăda și satul Curtești! (foto)

Friday, 11 October 2024

Această investiție a fost solicitată de rezidenții din zonă încă din anul 2019, prin interpelări în Consiliul Local și adrese scrise. În urma acestor solicitări, Primăria B...