VIDEO: AJOFM a încheiat zeci de parteneriate pentru integrarea tinerilor pe piața muncii. Primar către director: „Vă așteptăm la PSD”

VIDEO: AJOFM a încheiat zeci de parteneriate pentru integrarea tinerilor pe piața muncii. Primar către director: „Vă așteptăm la PSD”

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) din Botoșani a încheiat parteneriate cu peste 30 de entități care implementează proiecte cu fonduri europene pentru integrarea tinerilor pe piața muncii, a declarat directorul executiv al instituției, Anca Apăvăloaie.

Potrivit acesteia, o bună parte dintre programe se derulează în mediul rural, unde accentul este pus pe formarea profesională. Finanțarea este acordată prin Programul Operațional cu Capital Uman.

„Avem dezvoltat un program tip <<A doua șansă>> în comuna Cristinești, în satul Baranca, programe de instruire și formare profesională: două în comuna Pomârla, de competențe antreprenoriale și competențe digitale, vom demara în perioada imediat următoare un curs de calificare lucrător în comerț în Flămânzi, un curs de calificare de lucrător în comerț în comuna Tudora. Deci să știți că Agenția derulează continuu activități dedicate tinerilor”, a arătat Anca Apăvăloaie, în timpul unei conferințe pe tema consolidării coliziunii economice și sociale, desfășurată vineri.

Prezent la întrunire, primarul orașului Săveni, Relu Târzioru, i-a adresat un îndemn îndrăzneț directorului AJOFM Botoșani: „Vă așteptăm și la PSD!”.

 

 

Spune-ne opinia ta