VIDEO: AJOFM a încheiat zeci de parteneriate pentru integrarea tinerilor pe piața muncii. Primar către director: „Vă așteptăm la PSD”

VIDEO: AJOFM a încheiat zeci de parteneriate pentru integrarea tinerilor pe piața muncii. Primar către director: „Vă așteptăm la PSD”

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) din Botoșani a încheiat parteneriate cu peste 30 de entități care implementează proiecte cu fonduri europene pentru integrarea tinerilor pe piața muncii, a declarat directorul executiv al instituției, Anca Apăvăloaie.

Potrivit acesteia, o bună parte dintre programe se derulează în mediul rural, unde accentul este pus pe formarea profesională. Finanțarea este acordată prin Programul Operațional cu Capital Uman.

„Avem dezvoltat un program tip <<A doua șansă>> în comuna Cristinești, în satul Baranca, programe de instruire și formare profesională: două în comuna Pomârla, de competențe antreprenoriale și competențe digitale, vom demara în perioada imediat următoare un curs de calificare lucrător în comerț în Flămânzi, un curs de calificare de lucrător în comerț în comuna Tudora. Deci să știți că Agenția derulează continuu activități dedicate tinerilor”, a arătat Anca Apăvăloaie, în timpul unei conferințe pe tema consolidării coliziunii economice și sociale, desfășurată vineri.

Prezent la întrunire, primarul orașului Săveni, Relu Târzioru, i-a adresat un îndemn îndrăzneț directorului AJOFM Botoșani: „Vă așteptăm și la PSD!”.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Cover impresionant lansat de Iustina Irimia, Gelu Graur, Oana Tăbultoc și Virgil Prispian (video)

astăzi, 15:13
231

Patru artiști din Botoșani, care abordează zone interpretative diferite, s-au reunit într-un nou proiect muzical. Iustina Irimia, Gelu Graur, Oana Tăbultoc și Virgil Prispian au lansat un c...

Cod galben de instabilitate atmosferică. Vor fi ploi torențiale, iar vântul va atinge până la 90 km/h

astăzi, 10:43
1081

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare de tip cod galben de instabilitate atmosferică pentru județul Botoșani, valabilă sâmbătă, în intervalul orar 15:0...

Deținuții custodiați în Penitenciarul din Botoșani au fost testați pentru depistarea virusurilor B și C. Ce arată rezultatele

astăzi, 08:21
245

Cei aproximativ 600 de deținuți și personalul Penitenciarului din Botoșani au fost testaţi pentru depistarea infecţiei cu virusurile hepatitice B şi C. Rezultatele au arătat că prev...