Viceprimarul Marius Buliga: Tariful la Stadion pentru FC Botosani este gratuit. S-a inteles gresit

Viceprimarul Marius Buliga: Tariful la Stadion pentru FC Botosani este gratuit. S-a inteles gresit
Viceprimarul Marius Buliga a făcut, joi, o serie de precizări în ceea ce priveşte tariful de închiriere a Stadionului Municipal, subiect care a generat discuţii aprinse după ce consilierii locali au aprobat în ultima şedinţă o majorare semnificativă a chiriei pentru terenul gazonat.

Buliga a menţionat că FC Botoşani nu va plăti niciun leu pentru închirierea gazonului, ci doar pentru utilităţi, şi că această chestiune a fost înţeleasă greşit şi "a fost dusă de unii în zona politică".

În plus, edilul a spus că aleşii municipali au ştiut ceea ce votează, pentru că înaintea şedinţei de Consiliu Local au fost discuţii pe marginea proiectului de hotărâre privind tarifele.

"Consilierii locali au votat în cunoştinţă de cauză. E adevărat, s-au stabilit tarife pentru închirierea suprafeţelor gazonate, vorbim de Stadionul Municipal şi stadioanele Victoria şi Mecanex, pentru persoane care vor să le închirieze acelea sunt tarifele. Pentru Clubul Sportiv FC Botoşani şi pentru alte cluburi sportive care au deja un calendar competiţional bine definit închirierea se face în mod gratuit, nu plătesc nicio taxă. Dumnealor plătesc doar utilităţile. S-a înţeles greşit că le percem o chirie, dumnealor nu li se aplică. Este şi o Hotărâre de Guvern din 2013 în care se spune clar că asociaţiile sportive beneficiază de gratuitate", a declarat viceprimarul Marius Buliga.

Pentru Stadionul Municipal, aleşii municipali au stabilit o chirie de 6.645 lei/oră, cu TVA, iar pentru celelalte două stadioane de 330 lei/oră.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
84

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
865

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
406

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...