Vile ridicate în Botoşani fără autorizaţie de construcţie!

 Vile ridicate în Botoşani fără autorizaţie de construcţie!
Mai multe imobile care au fost ridicate fără autorizaţie de construcţie, în municipiul Botoşani, au fost identificate de poliţiştii locali, care au aplicat amenzi şi au dispus încetarea lucrărilor şi intrarea în legalitate.

În total, de la începutul acestui an au fost verificate 27 de amplasamente, fiind aplicate în total 20 de amenzi în cuantum de 30.000 de lei.

"20 dintre imobile erau ridicate fara autorizaţie atât în intravilanul cât şi în extravilanul municipiului Botoşani. După ce au fost aplicate amenzile s-a hotărât sistarea lucrărilor şi li s-a comunicat că trebuie să obţină autorizaţiile de construcţie", a precizat viceprimarul Marius Buliga.

Numai în ultima săptămână au fost aplicate trei amenzi pentru ridicarea a trei imobile fără autorizaţie de construcţie în zona Ocolitor Pacea.  
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
47

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
38

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
277

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...