De 1 Iunie – Dăruiește o jucărie împreună cu Uvertura Mall

De 1 Iunie – Dăruiește o jucărie împreună cu Uvertura Mall
În perioada 30 mai – 1 Iunie, copiii darnici au ocazia să facă fericiți alți copii. La Uvertura Mall colectăm jucării pentru Casa de copii "Elena Doamna".

De Ziua Copilului, toți copiii merită o bucurie, de aceea Uvertura Mall colectează jucării de la copii și părinții care înțeleg ce înseamnă bucuria de a dărui și le oferă celor care au nevoie să se simtă speciali de 1 Iunie.

De aceea Uvertura Mall vă invită să aduceți o jucărie, să oferiți șansa copilului dumneavostră de a dărui. Urna se va afla la parterul Uvertura Mall.

Pentru dărnicia lor copiii care vor veni în acestă perioadă la Uvertura Mall vor avea o multitudine de posibilități de distracție.
Pe lângă consacratele locuri de joacă din Uvertura Mall, copiii vor avea parte de FacePainting în toate cele 3 zile, sâmbătă vor asista la Best Dance – concurs de dans între grădinițe, duminică vor putea lua parte la cel mai distractiv Treasure Hunt și vor vor afla o parte din tainele Artelor Marțiale Isshinryu, iar luni au parte de o multitudine de surprize, concursuri și spectacole.

Mai multe detalii se găsesc pe pagina de Facebook a Uvertura Mall.

(Comunicat de presa)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu la o gospodărie din apropierea Mănăstirii cu un albastru unic în lume!

astăzi, 15:40
113

Incendiul a izbucnit în jurul orei 15:00, la o gospodărie din localitatea Voroneț. Pompierii suceveni intervin pentru localizarea și lichidarea incendiului.Momentan se manifestă la o cas...

Tânăr prins beat la volan în Sâmbăta Mare, polițiștii au întocmit dosar penal!

astăzi, 15:23
38

În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 3:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi au oprit pentru control, pe o stradă din municipiul Dorohoi, un autoturism condus d...

Botoșănean băgat în închisoare pentru o infracțiune săvârșită în urmă cu patru ani!

astăzi, 13:20
94

În cursul zilei de vineri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au identificat un bărbat de 40 de ani, din orașul Ștefănești, pe numele căruia era emis un mandat de ex...