Viata de animatoare in Italia: "Căutam distracţie, până am fost violată… de un român"

Viata de animatoare in Italia: "Căutam distracţie, până am fost violată… de un român"
Sabrina este o româncă de 34 de ani. Lucrează ca animatoare în cluburi de noapte din Italia. A trecut prin perioade cu adevărat urâte. Acum nu mai suferă când povesteşte şi nu îi e ruşine de trecut, pentru că viaţa ei a ajuns la o situaţie de echilibru.

Sabrina, cum ai ajuns în Italia?

«În 2001 am cumpărat un carnet de student, pentru o excursie pe Coasta de Azur. Pe atunci erau încă lirele şi se pleca cu viză. Am luat trenul până la Veneţia, apoi am luat altul către Perugia. Pe Coasta de Azur n-am mai ajuns. M-am oprit la două prietene românce în Italia. Nu plecasem din cauza sărăciei din România. Aveam de toate, dar voiam doar să mă distrez. Prietenele mele lucrau într-un night, într-un oraş mic, aşa am ajuns s-o fac şi eu. Aveam chef să experimentez lucruri noi, aventuri.»

Ai început să te prostituezi?

«Nu. Se făceau şi privé-uri, dar eu nu eram chiar aşa ahtiată după bani. Oricum, câştigam destul de bine doar stând la taclale cu clienţii şi îmbiindu-i să comande cât mai mult de băut. O consumaţie costa 12-30 de  euro, o sticlă de spumant 50, iar eu eram recompensată în funcţie de cât comandau ei. Munca mergea bine, doar că eu mă îndrăgosteam cam des (râde).»

Ai avut probleme cu autorităţile?

«Da, mi s-a întâmplat când ieşeam dintr-un hotel cu iubitul meu. Lăsasem la recepţie carnetul de conducere, iar recepţionerii au datoria să transmită la poliţie toate actele clienţilor. Am fost luată pe sus de poliţie, dusă la chestură pentru a mi se întocmi foaia de expulzare.

Am petrecut o zi în chestură, ca o criminală, mi s-au luat amprentele, mi s-au făcut poze, am fost interogata; voiau să ştie mai multe decât aveam eu de gând să spun: despre privé-uri, despre droguri…

Fusesem reţinută împreună cu altă prietenă, care era în hotel ca şi mine, cu iubitul, iar ea începuse să se spovedească. Eu habar nu aveam de toate treburile astea, nu erau lucuri cu care mă ocupam. Luam totul ca pe distracţie şi îi disperam pe poliţişti: când mă fotografiau, eu mă puneam în poze de model.»

Te gândeai să continui cu viaţa aceea?

«Nu, cum ţi-am zis, luam totul ca pe distracţie şi eram conştientă că, într-o zi, distracţia s-ar fi terminat. Ştii cum e, atenţie că te poţi arde! M-aş fi întors, într-o zi, la viaţa mea dintotdeauna, prea sigură şi prea serioasă. Nici măcar nu puneam banii câştigaţi deoparte. Dar eram curioasă să le observ pe fetele care o făceau cu convingere. Erau aşa de prinse de bani că uitaseră că mai există viaţă dincolo de night.»

Ce s-a întâmplat după ziua în chestură?

«M-am întors acasă, în România. Dar mi s-a ivit ocazia să fac o şcoală de balerine, ca să mă pot întoarce în Italia cu contract. Gândul îmi surâdea, începuse să-mi placă, mai ales că eram mereu cu prietena mea, Cristina.

Am revenit în Italia şi am lucrat într-un local mai luxos, în Perugia, pe bani frumoşi, cu distracţii mai mari. În local eu nu prea stăteam, aveam mereu serate externe, la 300 de euro, în care făceam doar pe damă de companie, fără sex.»

Unde locuiai?

«Locuiam într-un apartament cu 3 camere, împreună cu alte 5 feţe, plăteam câte 400 de euro fiecare. Uneori rămâneam fără mâncare, că nu eram mereu plătite. Prima oară, când muncisem fără contract, îmi mersese mai bine. Acum erau săptămâni în care nu aveam un ban.»

Am impresia că acum urmează un episod urât.

«Pe români i-am considerat mereu prieteni şi am avut încredere în ei. Am cunoscut un băiat, Sebi - atât îmi amintesc -  din Braşov. îl consideram un prieten. Mi-a oferit o seară ca cele pe care le făceam deja.

Trebuia să mergem în discotecă. Doar că s-a terminat urât. Mi-a pretins să fac sex cu el, zicând că era inclus în preţ, dar eu l-am refuzat. Am plecat din discotecă şi credeam că mă ducea acasă, însă m-a dus pe o stradă întunecoasă, închisă, unde nu exista nimic, doar copaci.

Mi-a urlat să cobor din maşină, eu am refuzat. M-a scos cu forţa, mi-a tras un pumn în faţă şi, zicând că sexul e inclus în preţ, m-a violat. Apoi m-a dus acasă. Ce gest drăguţ şi cavaleresc, nu-i aşa?

Acela a fost momentul în care am încetat să mai gândesc, am avut un scurt circuit. Am avut nopţi în care am dormit pe podeaua balconului sau într-un colţ al camerei.»

L-ai denunţat?

«Da, l-am denunţat. L-am indicat într-o poză, pe care o aveau deja carabinierii. Era deja căutat de autoritari. Nu ştiu ce i s-a întâmplat, deşi tare aş vrea să aflu.»

Ce-a urmat?

«Continuam să lucrez în night, deşi fără tragere de inimă, iar vânătaia de pe faţa mea era prea vizibilă. Aşa că am decis să-mi iau vacanţă. Ştiu că imediat după plecarea mea, a fost închis şi night-ul. Se numea Chrystal. Zvonurile spun că s-ar fi descoprit nişte corpuri de fete îngropate lângă night.»

Sursa gazetaromaneasca.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
180

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
182

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
264

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...