Vezi unde petrec sărbătorile şefii judeţului!

Şefii judeţului şi-au făcut deja planurile unde îşi vor petrece în acest an sărbătorile pascale.

Prefectul Costică Macaleţi, preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Sorescu şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Cristian Achiţei, vor petrece de Paşti în sânul familiei.

Prefectul Costică Macaleţi a primit aprobare în acest an să părăsească judeţul, în locul său rămânând subprefectul Gelu Ţigănucă.

“Am primit aprobarea de la domnul vicepremier Gabriel Oprea să pot părăsi judeţul şi voi merge la Târgu Mureş, cu soţia mea, la casa părintească. Voi merge la Biserică să iau Lumină în noaptea de Înviere", a spus prefectul.

Tot în familie va petrece şi preşedintele Consiliului Judeţean, care recunoaşte că ăşi ajută soţia la pregătirea bucatelor pentru masa de Paşti.

“Acasă voi petrece, în Botoşani. În noaptea de Înviere voi merge la Biserica Sf. Arhangheli Mihail şi Gavril. În prima zi de Paşti merg la părinţi, a doua zi merg la mama soacră, că ea este singură, iar a treia zi cu drag şi spor suntem pe baricade la Consiliul Judeţean", a spus Gheorghe Sorescu.

“Sărbătorile de Paşti eu le petrec de fiecare dată acasă, cu familia. Merg la Biserica de la Cimitirul Pacea pentru că stau în zonă, prima zi acasă, a doua zi la părinţi şi a treia zi la prieteni. Aşa sunt învăţat de Paşti, să petrec cu familia", a precizat şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Cristian Achiţei. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Sabrini Exclusive Diamonds - Ofertă Unică la bijuteriile cu Diamante Naturale (foto)

astăzi, 15:59

Cu toții am auzit că Diamantele Naturale sunt pentru totdeauna, dar puțini înțeleg pe deplin ce înseamnă acest lucru. Dincolo de strălucirea lor, diamantele naturale sunt simboluri u...

Tineri din Botoșani dispăruți fără urmă, după ce au plecat la muncă în Italia! (foto)

astăzi, 15:35

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea a doi tineri, de 29 și 23 de ani, ambii din municipiul Botoșani, care au părăsit în mod voluntar domiciliul, în dat...

Schimbare majoră pentru diplomele de absolvire emise de facultățile din întreaga țară!

astăzi, 14:00

În premieră, vor avea un element distinct care să le permită să fie mai vizibili și pentru angajatorii din străinătate. Este un pas extrem de important în procesul digitalizării. ...