Eugen Ţurcanu, din nou pe scaunul de director al DSPSA!

Primarul Ovidiu Portariuc a semnat dispoziţia de reintegrare pe funcţia de director al Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement (DSPSA) a lui Eugen Ţurcanu, după ce acesta a obţinut în instanţă anularea dispoziţiei prin care a fost concediat în luna ianuarie.

Deşi sentinţa nu este definitivă, ea este executorie, astfel că a şi fost pusă în aplicare.

“Hotărârea instanţei de fond este executorie de la data pronunţării, începând de ieri (n.red. joi). A fost emisă dispoziţia primarului municipiului Botoşani pentru punerea în executare a hotărârii judecătoreşti de reintegrare a domnului Eugen Ţurcanu pe funcţia de director al DSPSA. Am semnat astăzi (n.red. vineri) şi adresa de înaintare cu confirmare de primire", a declarat Ioan Apostu, secretarul municipiului.

Urmează ca juriştii din Primărie să analizeze dacă vor contesta decizia Tribunalului Botoşani de reintegrare pe funcţie a lui Eugen Ţurcanu.

Pe lângă redobândirea postului de director al DSPSA, Ţurcanu are de încasat de la Primărie şi salariile de la data la care a fost concediat şi până în prezent, plus dobânzile aferente.

 

Spune-ne opinia ta