Vezi cu cat poti achizitiona bradul de Craciun in Botosani!

Vezi cu cat poti achizitiona bradul de Craciun in Botosani!
Comerciantii de brazi si-au facut deja aparitia in Piata Centrala din municipiul Botosani, oferta  de pomi de Craciun fiind pentru toate buzunarele.

Pretul unui brad variaza anul acesta intre 15 lei si 250 de lei, in functie de inaltime, dar si de cat de bogate are ramurile.

Daca un bradut de 1,20 metri se vinde cu 15 lei-20 de lei, unul ce depaseste trei metri poate ajunge si pana la 250 de lei. La mica intelegere cu clientii, comerciantii mai lasa la pret, pentru ca nu vor sa ramana cu marfa nevanduta.



"Deocamdata s-au cumparat putini brazi, dar este abia inceputul. Speram ca de saptamana viitoare sa avem mai multi client. Preturile sunt aceleasi ca si anul trecut si cei mai multi cumpara brazi care sa aiba in jur de 1,50 metri, care costa in jur de 40-50 de lei. Noi am adus brazi de la Neamt si speram sa ii vindem pe toti", a spus un comerciant de brazi din Piata Centrala.





Brazii s-au pus in vanzare pe Pietonalul Transilvaniei, in apropierea pietei.

Comerciantii recunosc ca preturile vor mai scadea cu doua-trei zile inaintea sarbatorilor.

De astazi s-au scos la vanzare cei 600 de brazi adusi de la Suceava de Directia Silvica.
Preturile variaza in functie de inaltime.

Un brad care are intre 0,7 si 1,3 metri va costa 20 de lei, un brad cu inaltimea intre 1,3 si 2 metri va costa 25 de lei, iar unul care are intre 2 si 3 metri se va vinde cu 30 de lei. Preturile nu includ TVA.

Pentru cei care vor dori un brad mai inalt de trei metri, vor plati cate 20 de lei pentru fiecare metru. Brazii pot fi cumparati de la sediul Directiei Silvice sau de la ocoalele silvice din judet.





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
474

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
152

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
424

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...