Nitura, la capatul rabdarii vizavi de Modern Calor: "Uitati-va la plicurile care sunt trimise cu facturile, ce coloratie au, ce desene!"

Nitura, la capatul rabdarii vizavi de Modern Calor: "Uitati-va la plicurile care sunt trimise cu facturile, ce coloratie au, ce desene!"
Consilierul judetean al PRM, Eugen Nitura, a criticat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, modul in care se cheltuiesc banii la Modern Calor.

Nitura a facut referire la plicurile in care sunt trimise facturile consumatorilor, despre care spune ca sunt prea pretentioase, in contextul economic actual, si ca se cheltuiesc prea multi bani cu tiparirea elementelor care apar pe aceste plicuri.

"Nu mi se pare normal, in contextul crizei prin care trece tara noastra si a eforturilor care se fac peste tot de a se economisi bani, indiferent de unde vin, si banii de la Modern Calor vin de la oameni. Uitati-va la plicurile care sunt trimise cu facturile, ce coloratie au, ce desene. Mi se pare ceva deranjant, nu ca nu ar fi frumos sau ca nu ar place fiecarui cetaten, dar in momentul in care sunt care nu au platit de luni de zile si nu au bani si le vine plicul colorat… In realitate este chiar deranjant in actualul context. Nu imi place ca se cheltuie bani pentru treaba asta", a spus Eugen Nitura.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
443

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
147

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
417

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...