VEZI cine te va intampina, daca mergi la Spitalul Mavromati!

VEZI cine te va intampina, daca mergi la Spitalul Mavromati!
Conducerea Spitalului Judetean Mavromati a luat decizia ca, la intrarea in unitatea spitaliceasca si la Unitatea de Primiri Urgente, sa stea cate doua echipe formate din asistenti voluntari si din elevi ai scolilor sanitare, care vor indruma pacientii si vizitatorii.

Potrivit lui Viorel Iliuta, managerul Spitalului Judetean, s-a luat aceasta decizie pentru ca in acest moment interfata dintre spital si cetateni nu este una foarte buna.

"La intrarea in UPU si in spital am instituit doua echipe formate din asistenti medicali volunatri si elevi de la scolile sanitare care vor constitui interfata cu pacientii. Vor oferi informatii despre amplasamentele sectiilor, vor indruma pacientii catre cabinetele medicale de specialitate, vor insoti pe sectii vizitatorii, vor respecta punctualitatea si  confidentialitatea, regulamentul intern si vor avea  atitudine empatica cu cei care se adreseaza spitalului. Imaginea spitalului in randul bolnavilor nu este foarte  buna si incercam sa gasim formule sa netezeasca asperitatile", a spus Iliuta.

Responsabilitatea implemenataii acestei masuri apartine directorilor de ingrijiri si asistentilor sefi din cadrul Spitalului Judetean.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
244

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
307

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
240

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...