Botoșani: 60 de mămici care au născut în 2013 sunt minore!

Botoșani: 60 de mămici care au născut în 2013 sunt minore!
Zeci de minore din judetul Botosani au devenit anul acesta mamici. Potrivit medicului Gina Puflea, coordonatorul Sectiei de Obstetrica si Ginecologie, in anul 2013, la Maternitatea Botosani, 60 de tinere minore au adus pe lume copii.

"Din totalul nasterilor de anul acesta, 2.508, 60 au fost minore. Numarul este relativ crescut fata de restul populatiei cu varsta fertila", a declarat medicul Gina Puflea.

De regula, minorele care au devenit mamici sunt din mediul rural, cea mai tanara mamica ce a nascut anul acesta avand doar 13 ani.

Majoritatea adolescentelor care au adus pe lume copii provin din familii unde unul sau ambii parinti sunt plecati la munca in strainatate sau din familii dezorganizate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
247

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
308

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
243

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...