Organizaţia Salvaţi copiii şi Uvertura Mall: Campania "Bun venit pe lume!"

Organizaţia Salvaţi copiii şi Uvertura Mall: Campania "Bun venit pe lume!"
Organizaţia Salvaţi Copiii derulează, pentru al doilea an, campania "Bun venit pe lume!", prin care îşi propune strângerea de fonduri pentru dotarea cu incubatoare a maternităţilor din 25 oraşe, printre care şi Botoşani. Campania se va desfăşura pana pe 15 ianuarie 2014.

O parte din această amplă campanie a avut loc pe 30 noiembrie şi 1 decembrie 2013,  în parteneriat cu Uvertura Mall Botoşani. Voluntarii au reușit să colecteze suma de 6.760 lei prin bunăvoința botoșănenilor care au vizitat în aceste două zile Uvertura Mall. Le mulțumim tuturor celor care au donat!

Fondurile obţinute la nivel naţional prin această campanie vor fi folosite de către Salvaţi Copiii pentru dotarea cu incubatoare a 25 de maternităţi din oraşele: Botoșani, Pitești, Bacău, Brașov, Buzău, Reșița, Caransebeș, Constanța, Craiova, Segarcea, Petroșani, Iași, Târgu-Mureș, Roman, Ploiești, Sibiu, Vatra Dornei, Timișoara, Vaslui și Focșani.

Despre Organizaţia Salvaţi Copiii

Salvaţi Copiii România este o organizaţie neguvernamentală, de utilitate publică, non-profit, care  militează activ pentru drepturile şi protecţia copilului în România, din 1990, în acord cu prevederile Convenţiei Naţiunilor Unite cu privire la Drepturile Copilului.

Programele organizaţiei sunt adresate tuturor copiilor, cu o atenţie deosebită către cei aflaţi în situaţii dificile – copiii din comunităţile dezavantajate, copiii victime ale violenţei, exploatării prin muncă, traficului sau neglijării, copiii refugiaţi etc. În cei 23 de ani de activitate, peste 600.000 de copii au fost implicaţi în campaniile şi programele desfăşurate de organizaţie.


Comunicat de presa

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
246

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
308

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
241

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...