Vezi cine sunt cei doi poliţişti răniţi şi care este starea lor!

Cei doi poliţişti care au ajuns primii la locuinţa bărbatului din Parcul Tineretului, care a sunat la 112 şi a ameninţat că se sinucide, au suferit arsuri şi traumatisme.

În stare mai gravă este Ovidiu Axinte, poliţist în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, acesta fiind în sistem de 22 de ani. Agentul încerca să îl convingă pe bărbatul de 46 de ani să renunţe la sinucidere, fiind chiar în faţa uşii apartamentului.

În timp ce negocia cu individul, suflul exploziei l-a aruncat la câţiva metri. Poliţistul a suferit o fractură la un umăr, arsuri de gradul I, II şi III şi plăgi tăiate la faţă.  

În urma exploziei a fost rănit şi poliţistul local Constantin Simiriuc. În momentul în care apartamentul a sărit în aer acesta era afară, în faţa unui geam, fiind rănit la cap şi la faţă de cioburi.

La spital au ajuns alte cinci persoane care au suferit atacuri de panică şi s-au intoxicat cu fum, iar alţi doi locatari au primit îngrijiri la faţa locului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CFR Călători suplimentează trenurile cu ocazia sărbătorii Sfintei Parascheva: Cât costă o călătorie de la Botoșani!

astăzi, 15:35

Au fost adăugate vagoane suplimentare încă de joi, iar pentru vârful de trafic estimat între 11 și 16 octombrie compania pune la dispoziția călătorilor întreaga capacitat...

Activități de informare preventivă desfășurate de ISU Botoșani în mai multe localități din județ! (foto)

astăzi, 14:19

Vizate au fost locurile aglomerate din municipiile Botoșani și Dorohoi, unde reprezentanții ISU au discutat cu cetățenii despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgenț...

Botoșănenii vor plăti mai mult pentru un aliment, începând de luna viitoare!

astăzi, 11:52

Aceștia estimează majorări de prețuri între 10% și 15% până în luna decembrie, din cauza pestei porcine africane, care a afectat grav producția locală. În acest context...