Motivul pentru care bărbatul din Parcul Tineretului a aruncat apartamentul în aer

Vecinii bărbatului care a murit după ce a provocat o explozie în apartamentul în care locuia sunt şocaţi de cele întâmplate. Nu s-au gândit nicio clipă că cel alături de care locuiau de atâta timp avea să le pună vieţile în primejdie.

O vecină a lui Stelică Zahariuc a povestit că bărbatul a început să aibă gânduri sinucigaşe după ce s-a despărţit de soţie.

Femeia a spus că vineri individul a ameninţat că va înghiţi pastile şi îşi va pune capăt zilelor. Credeau că s-au potolit după ce la uşa acestuia au fost oamenii legii.

Sâmbătă după-amiază, locatarii din blocul din Parcul Tineretului stăteau liniştiţi în case, când bărbatul a ameninţat din nou că se sinucide.

“Eram în casă şi dintr-odată am auzit o explozie. Poliţistul era la uşă şi cel din casă a spus că dă foc şi cum a terminat de spus a şi explodat. Ce ne facem noi acum? A luat-o razna după ce l-a părăsit nevasta. Nu ne-am gândit nicio clipă că ar putea face aşa ceva", a povestit o vecină a lui Stelian Zahariuc.

Oamenii sunt extrem de necăjiţi că apartamentele le-au fost distruse şi vor trebui să suporte cheltuielile pentru reparaţii. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CFR Călători suplimentează trenurile cu ocazia sărbătorii Sfintei Parascheva: Cât costă o călătorie de la Botoșani!

astăzi, 15:35

Au fost adăugate vagoane suplimentare încă de joi, iar pentru vârful de trafic estimat între 11 și 16 octombrie compania pune la dispoziția călătorilor întreaga capacitat...

Activități de informare preventivă desfășurate de ISU Botoșani în mai multe localități din județ! (foto)

astăzi, 14:19

Vizate au fost locurile aglomerate din municipiile Botoșani și Dorohoi, unde reprezentanții ISU au discutat cu cetățenii despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgenț...

Botoșănenii vor plăti mai mult pentru un aliment, începând de luna viitoare!

astăzi, 11:52

Aceștia estimează majorări de prețuri între 10% și 15% până în luna decembrie, din cauza pestei porcine africane, care a afectat grav producția locală. În acest context...