Un poliţist de frontieră din Botoşani a murit după ce a zburat cu maşina de pe şosea! FOTO
ACCIDENT!

Un poliţist de frontieră din Botoşani a murit după ce a zburat cu maşina de pe şosea! FOTO

   Arhiva

Un cumplit accident de circulaţie, în urma căruia un poliţist de frontieră din Botoşani şi-a pierdut viaţa, a avut loc sâmbătă seara, pe drumul naţional Botoşani-Ştefăneşti, pe raza localităţii Durneşti.

Ovidiu Pavel, în vârstă de 38 de ani, se deplasa la volanul unui VW Golf dinspre Botoşani către Ştefăneşti, iar imediat după ce a trecut de intersecţia cu drumul care duce la Durneşti a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens, a lovit un cap de pod, după care s-a răsturnat cu maşina într-un lan de floarea soarelui.

Bărbatul a fost aruncat din autoturism, fiind găsit la câţiva metri de maşină.

Un alt conducător auto a oprit când a văzut pe şosea pământ şi iarbă. S-a uitat în jur, dar nu a văzut nicio maşină. A mai mers câţiva metri şi a zărit pe marginea şoselei elemente din caroserie, iar când s-a uitat către lanul de floarea soarelui a văzut şi maşina, dar nu şi şoferul. Pe acesta l-a găsit la câţiva metri şi a sunat la 112.

O ambulanţă a ajuns în scurt timp la faţa locului, dar din păcate cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru poliţistul de frontieră, deşi l-au resuscitat zeci de minute.

Bărbatul, care lucra la Sectorul Poliţiei de Frontieră de la Stânca, era singur în maşină şi se afla în timpul liber. El se îndrepta către Santa Mare, la prietena sa.

“Accidentul s-a produs în jurul orei 21.20. Conducătorul auto se deplasa pe drumul naţional 29D, pe direcţia Botoşani-Ştefăneşti. Se pare că din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum a izbit capătul betonat al unui podeţ şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.  În urma accidentului conducătorul auto a suferit leziuni grave care au condus la deces", a declarat Eduard Iacob, din cadrul Poliţiei Rutiere Botoşani.








 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CFR Călători suplimentează trenurile cu ocazia sărbătorii Sfintei Parascheva: Cât costă o călătorie de la Botoșani!

astăzi, 15:35

Au fost adăugate vagoane suplimentare încă de joi, iar pentru vârful de trafic estimat între 11 și 16 octombrie compania pune la dispoziția călătorilor întreaga capacitat...

Activități de informare preventivă desfășurate de ISU Botoșani în mai multe localități din județ! (foto)

astăzi, 14:19

Vizate au fost locurile aglomerate din municipiile Botoșani și Dorohoi, unde reprezentanții ISU au discutat cu cetățenii despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgenț...

Botoșănenii vor plăti mai mult pentru un aliment, începând de luna viitoare!

astăzi, 11:52

Aceștia estimează majorări de prețuri între 10% și 15% până în luna decembrie, din cauza pestei porcine africane, care a afectat grav producția locală. În acest context...