Vezi cine a câștigat finala Miss și Mister Boboc 2013! GALERIE FOTO

Vezi cine a câștigat finala Miss și Mister Boboc 2013! GALERIE FOTO
Cei mai frumoși boboci de la liceele din Botoșani s-au luptat, miercuri, pentru a câștiga titlul de Miss și Mister Boboc 2013 în finala concursului de frumusețe Toamna Bobocilor.

După ce au defilate în ținute de zi, s-au prezentat în ținute de seaă, au defilat în elegante ținute de seară și au valsat, juriul a decis că cea mai frumoasă boboacă este Paula Roxana Corduneanu, de la Colegiul Național A.T. Laurian.










Titlul de Mister Boboc i-a revenit lui Paul Nichifor Mahundumula de la Colegiul Național Mihai Eminescu. Câștigătorii au fost anunțați de viceprimarul Cosmin Andrei, care a fost și președintele juriului și de inspectorul școlar Otilia Sandu.

Fiecare concurent a avut și suporteri înfocați în sală, la final titlul de Miss Popularitate revenind elevei Adelina Ilie de la Colegiul Național Mihai Eminescu, iar titlul de Mister Popularitate a fost câștigat de Denis Ozcan, de la Liceul de Arte Ștefan Luchian.

Fiecare concurent a primit diplomă de participare, iar unii dintre aceștia au primit și premii din partea sponsorilor.

Concursul Toamna Bobocilor este organizat în fiecare an de Casa de Cultură a Sindicatelor în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean.






 




















 









 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

astăzi, 22:29
143

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

astăzi, 19:10
125

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
365

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...