Vezi cand se deschide gradinita din cartierul ANL Cismea

Gradinita construita in cartierul ANL Cismea, din municipiul Botosani, isi va deschide usile, pentru copiii care s-au inscris la aceasta unitate, in cateva zile.

Desi initial municipalitatea a anuntat ca gradinita va fi deschisa in luna decembrie, termenul nu a putut fi respectat, intrucat nu a fost gata la timp amenajarea si nici racordul la reteaua de alimentare cu energie electrica.

Potrivit viceprimarului Cosmin Andrei, gradinita, care va functiona cu program normal, va fi deschisa in data de 15 februarie.

"Ne dorim sa deschidem gradinita in jurul datei de 15 februarie. Mai sunt cateva mici retusuri de facut acolo", a declarat viceprimarul Cosmin Andrei.

Gradinita va avea 4 grupe, ISJ Botosani aproband deja patru posturi. Din toamna se analizeaza posibilitatea ca gradinita sa functioneze cu program prelungit.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Descoperă noile modele de garduri RUFSTER !

astăzi, 15:43

La RUFSTER fabricăm mai mult decât sisteme de învelitori pentru acoperișuri și fațade. Utilizând oțelul prevopsit ca materie primă, putem crea diverse produse pentru înch...

Evenimente sportive, culturale și religioase în atenția jandarmilor botoșăneni! (foto)

astăzi, 15:14

În acest sfârșit de săptămână, Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani a suplimentat efectivele operative angrenate în misiunile de asigurare a ordinii și siguranțe...

(P) Modele de calorifere pentru baie care asigură funcționalitate și confort termic

astăzi, 14:57

Baia ta merită să fie un spațiu confortabil în care te poți relaxa după o zi lungă și obositoare. Alegerea modelelor de calorifere baie potrivite poate schimba complet atmosfera acestui ...