Vânzătoare bătută de un client! A fost trasă de păr şi pălmuită!

Vânzătoare bătută de un client! A fost trasă de păr şi pălmuită!
O femeie care vinde la un chioşc din municipiul Botoşani s-a trezit luată la pumni de un client aflat în stare de ebrietate. 

În după-amiaza zilei de miercuri, 19 august a.c., un bărbat în vârstă de 41 de ani, care tulbura ordinea și liniștea publică pe Bulevardul George Enescu din municipiul Botoșani și adresa injurii unei femei, a fost sancționat de jandarmi cu amendă în valoare de 200 de lei.
         
Bărbatul a declarat că regretă fapta săvârșită și a semnat procesul-verbal de constatare a contravenției, după care a fost lăsat să plece.
         
În seara aceleiași zile, în jurul orei 23.00, un echipaj de jandarmi s-a deplasat în zona industrială a municipiului Botoșani, unde o persoană sesizase telefonic faptul că vânzătoarea de la un modul stradal era agresată.
         
Nu mică le-a fost mirarea jandarmilor când au constatat că agresorul era una și aceeași persoană cu bărbatul amendat cu câteva ore mai devreme.
         
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul, aflat în stare de ebrietate, i-a cerut vânzătoarei să-i vândă anumite produse, dar în momentul în care aceasta le-a pus pe tejghea, a tras-o de păr, a lovit-o cu palmele peste cap și i-a adresat injurii și amenințări cu acte de violență.
         
De această dată, agresorul nu a mai fost cooperant cu oamenii legii, refuzând să își motiveze în vreun fel fapta și să facă precizări cu privire la cele întâmplate.
         
Jandarmii i-au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,lovire și alte violențe, dosarul urmând a fi înaintat pentru soluționare către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
127

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
484

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
192

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...