Licitaţia pentru întreţinerea drumurilor judeţene a fost deblocată, după o falsă contestaţie!

Licitaţia privind întreţinerea drumurilor judeţene a fost deblocată după ce Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri (DJDP) a fost informată de către cei de la Comisia Naţională de Soluţionarea a Contestaţiilor (CNSC) că nu a fost depusă nicio contestaţie.

La începutul lunii august, când ar fi trebuit deschise ofertele, o firmă din Iaşi a solicitat prelungirea procedurii cu cinci zile, și întrucât a primit un răspuns nefavorabil i-a informat pe cei de la Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri că a contestat la București. Licitaţia a fost suspendată, însă după două săptămâni a venit răspuns de la CNSC că în realitatea nu a existat nicio contestaţie.

În atare condiţii, licitaţia a fost reluată, iar după analizarea ofertelor financiare depuse de firme va fi desemnat şi câştigătorul.

Au depus oferte firmele Tehnic Asist, Transporturi Auto, Big Conf, Autotehnorom Suceava și Con Ted Company SRL Iași.

“Vom face  o sesizare la Comisia Naţională de Soluţionare a Contestaţiilor şi la SEAP în legătură cu acea firmă din Iaşi din vina căreia a fost suspendată licitaţia, să nu mai fie lăsată să participe la licitaţii", a declarat Sorin Clim, directorul DJDP.

Valoarea estimată a contractului pentru întreținerea drumurilor județene este de 43 de milioane de lei, având  durată de doi ani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități de informare și educare preventivă, realizate de ISU Botoșani în trei unități școlare din județ! (foto)

astăzi, 19:50

Peste 700 de elevi, cadre didactice și personal auxiliar au participat, astăzi, la mai multe activități de informare și educare preventivă desfășurate de pompieri la Școala Gimnazială nr. 4 ...

Primăria Botoșani, partener în Campania de iluminat architectural „Ziua Părinților de Îngeri”! (foto)

astăzi, 18:51

În semn de solidaritate cu familiile care au suferit astfel de pierderi, mai multe clădiri emblematice din 13 orașe din țară vor fi iluminate în culorile roz și bleu, simboluri ale sp...

S-a semnat contractul pentru extinderea rețelei de canalizare în zona Lebăda și satul Curtești! (foto)

astăzi, 17:50

Această investiție a fost solicitată de rezidenții din zonă încă din anul 2019, prin interpelări în Consiliul Local și adrese scrise. În urma acestor solicitări, Primăria B...