VADIM CASTIGA TEREN! Codrin Stefănescu si Marius Marinescu se inscriu în PRM

VADIM CASTIGA TEREN! Codrin Stefănescu si Marius Marinescu se inscriu în PRM

 CODRIN STEFANESCU  

Codrin Ştefănescu şi Marius Marinescu, care au demisionat recent din PC, se vor înscrie în PRM, au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

Potrivit surselor citate, anunţul privind înscrierea celor doi în PRM ar urma să fie făcut, miercuri, într-o conferinţă de presă a liderul PRM Corneliu Vadim Tudor.

Ştefănescu a mai fost înscris în PRM, în legislatura trecută, când a devenit şi deputat al partidului condus de Vadim Tudor, însă, la puţin timp după obţinerea mandatului de parlamentar, el a demisionat din PRM, după un conflict cu liderul partidului.

Vicepreşedintele PC Codrin Ştefănescu a anunţat, luni, că a demisionat din PC, precizând că unul dintre motivele demisiei sale îl reprezintă faptul că, sub conducerea preşedintelui partidului Daniela Popa, PC a ajuns "sclav pe plantaţia lui Geoană".

Ştefănescu a declarat pentru MEDIAFAX că "Daniela Popa a vândut demult partidul PSD" şi că l-a rugat pe preşedintele fondator Dan Voiculescusă preia din nou conducerea partidului sau să se organizeze un Congres pentru alegerea unui alt preşedinte, cum ar fi Popescu Piedone sau Codruţ Şereş, dar Voiculescu nu a vrut să facă acest schimb.

"În continuare, rămân consecvent principiilor mele şi voi continua să lupt împotriva Guvernului bicefal Boc-Geoană. Îi anunţ pe toţi adversarii mei politici că demisia mea din PC nu înseamnă că renunţ la viaţa politică. În zilele următoare voi decide asupra ofertelor politice pe care le-am primit", declara Codrin Ştefănescu.

El spunea că şi vicepreşedintele PC Marius Marinescu a demisionat, vineri, din PC.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
13

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
33

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...

Olimpiada de Limba și literatura ucraineană maternă 2024 – etapa națională – se va desfășura începând de luni la Botoșani

astăzi, 09:05
27

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se va desfășura a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pre...