Invalid perfect sanatos - Cum a scos Politia Comunitara la iveala picioarele unui invalid!

Invalid perfect sanatos - Cum a scos Politia Comunitara la iveala picioarele unui invalid!
Atentie la cei care incearca sa va impresioneze! Nu intotdeaua, ceea ce vedeti este si real. Politia Comunitara Botosani va prezinta cazul unui invalid care s-a dovedit a fi, de fapt, perfect sanatos!

Nu putine sunt cazurile in care botosanenii de buna credinta sunt inselati de impostori care, apeland la diferite tertipuri, mimeaza invaliditatea pentru a castiga usor sume de bani. Politistii comunitari au surprins ieri doi barbati din satul Mascateni, comuna Albesti, judetul Botosani, care mimau invaliditatea si incercau sa pacaleasca oamenii de buna credinta.

L. Florin, aflat intr-un scaun cu rotile, avand picioarele bandajate, apela la mila cetatenilor, impresionand cu presupusa sa invaliditate.

Odata condus la sediul Politiei Comunitare, s-a dovedit ca barbatul se putea deplasa foarte bine. Mai mult decat atat, sub bandajele insangerate de pe picioare nu se afla nici macar o zgarietura. Varul sau, Vasile L., mima cu ajutorul unei cutii de lemn lipsa ambelor picioare.

 Nici aceasta nu avea nici un fel de handicap. Primul a fost sanctionat cu amenda in valoare de 200 lei, iar al doilea cu 100 lei pentru apel repetat la mila cetatenilor. Ca masura complementara, agentii comunitari au ridicat in vederea confiscarii atat scaunul cu rotile, cat si lada de care cei doi se foloseau pentru a insela cetatenii.

"Afacerile din cersetorie nu ar fi atat de profitabile fara aportul cetatenilor de buna credinta, care, impresionati de unele deficiente, adeseori mimate doar, contribuie involuntar, la prosperitatea celor care apeleaza in mod repetat la mila cetatenilor", a declarat directorul executiv ajunct al Politiei Comunitare Botosani, Ioan Onutu.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
278

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
478

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
143

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...