Vacanta Sport Relax la final. Programul va fi reluat in luna mai 2010!

Vacanta Sport Relax la final. Programul va fi reluat in luna mai 2010!

 Piscina din baza sportiva a Clubului Sport Relax  

Clubul Sport Relax si-a incheiat programul de vacanta desfasurat in perioada 10 iulie - 10 septembrie, program care a oferit copiilor posibilitatea de a se bucura de activitati educationale, de miscare si relaxare, sub indrumarea si supravegherea unor profesori.

In baza sportiva a clubului situat in Zaicesti, la 7 kilometri de Botosani, micutii au avut acces la activitati educative, atractive, concursuri, jocuri, dar au putut practica in voie si inotul, fotbalul, baschetul, voleiul, handbalul, tenisul de camp sau badmintonul.

Administratorii clubului anunta ca activitatea va fi reluata in luna mai 2010, cand copiii sunt asteptati din nou in cadrul natural de la Zaicesti, unde vor beneficia de petrecerea timpului liber intr-un mod placut, relaxant, insa vor deprinde si frumusetea lucrului in echipa, iar programele educationale desfasurate sub indrumarea specialistilor vor avea scopul de a le dezvolta indemanarea, dar si forta, rezistenta si mobilitatea.

Baza sportiva se intinde pe o suprafata de 7000 mp, transportul copiilor de la domiciliu pana la sediul clubului fiind asigurat de administratorii Sport Relax.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ordin de protecție emis de polițiști, după ce o tânără a fost amenințată și lovită de propria mamă

astăzi, 13:55
174

S-a întâmplat în județul vecin. Tânăra s-a prezentat la sediul Poliției municipiului Rădăuți, din județul Suceava, și a sesizat faptul că vineri, în jurul orei 2...

Sărbătoare cu sute de creștini: Icoana la care mama lui Enescu s-a rugat pentru a zămisli un prunc (fotogalerie)

astăzi, 11:02
543

Sâmbătă, 23 septembrie, la Mănăstirea Gorovei a fost sărbătorită Zămislirea Sfântului Ioan Botezătorul si icoana făcătoare de minuni aflată la acest așezamânt monahal....

Avertismentul unui cunoscut medic, după ce două persoane s-au intoxicat în beciul locuinței: „Fierbe tulburelul! Atenție, nu e de glumit!”

astăzi, 10:15
132

Medicul Tudor Ciuhodaru spune că un bărbat, în vârstă de 85 de ani și o femeie, de 74 ani, sunt în stare critică, după ce au ajuns la UPU fiind găsiți intoxicați în be...