Serban Huidu: Mircea Badea este periculos!

Serban Huidu: Mircea Badea este periculos!

 SERBAN HUIDU  

Carcotasul Serban Huidu considera ca Mircea Badea este periculos, deoarece influenteaza multi oameni, iar ideile lui nu sunt totdeauna cele mai bune.

Intr-un interviu acordat site-ului Libertatea.ro, Serban Huidu vorbeste din nou despre "rivalul" sau de la Antena, precum si despre plecarea lui Mihai Bendeac la trustul lui Dan Voiculescu.
 
Referitor la Mircea Badea , Huidu spune ca realizatorul emisiunii "In gura presei" nu este nici prost si nici anost, ci doar periculos.

"Mircea Badea influenteaza multe persoane. El este indragit datorita limbajului sau, dar pe de alta parte nu toate ideile lui sunt bune", spune Huidu in interviul de pe site-ul ziarului.

Tot in zona Antenei, Carcotasul considera ca Mihai Bendeac a gresit atunci cand a trecut in curtea trustului Intact.

Motivul? "I-am spus si lui ca aceasta miscare nu e buna pentru el. Eu vorbesc in cunostinta de cauza. El este un baiat talentat, dar stiu ce libertate avea el la Prima. Stiu de asemenea ce e la Antena 1, pentru ca eu am lucrat acolo si nimic nu s-a schimbat", adauga Serban.

Spre final, Huidu a comparat cateva persoane publice autohtone cu anumite animale.

Astfel, Oana Zavoranu este "o maimuta urlatoare", Gigi Becali - "o maimuta nervoasa", Mircea Solcanu - "un motan pofticios", iar Catalin Maruta - "O pisica blanda care zgarie rau".

In 2010, Serban Huidu si echipa Cronicii Carcotasilor vor implini 10 ani de existenta.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Țeava de apă uscată din fața porții. Cod Roșu de caniculă… fără apă în satele din Botoșani!

astăzi, 08:10
3

Dincolo de disconfortul termic, în multe județe a mai apărut o problemă: oamenii nu mai au apă.Țeava de apă uscată din fața porțiiSituația este dramatică în comuna Frumu...

Spania a devenit a patra oară campioană europeană. Anglia pierde a doua finală consecutivă!

astăzi, 07:37
60

Spaniolii au mai câştigat trofeul în 1964, 2008 şi 2012. Pe Olympiastadion, din Berlin, spaniolul Lamine Yamal a mai stabilit un record odată cu titularizarea în meciul de duminic...

Cozonacul de la Botoșani, premiat la Techirghiol. Festivalul Plăcintelor a atras ca un magnet turiștii aflați pe litoral (Video)

astăzi, 07:22
121

Orașul Techirghiol a atras ca un magnet turiștii la Festivalul Plăcintelor, aflat la a III-a ediție. Organizat în centrul stațiunii, la frumosul eveniment atracția principală a fost repre...