Serban Huidu: Mircea Badea este periculos!

Serban Huidu: Mircea Badea este periculos!

 SERBAN HUIDU  

Carcotasul Serban Huidu considera ca Mircea Badea este periculos, deoarece influenteaza multi oameni, iar ideile lui nu sunt totdeauna cele mai bune.

Intr-un interviu acordat site-ului Libertatea.ro, Serban Huidu vorbeste din nou despre "rivalul" sau de la Antena, precum si despre plecarea lui Mihai Bendeac la trustul lui Dan Voiculescu.
 
Referitor la Mircea Badea , Huidu spune ca realizatorul emisiunii "In gura presei" nu este nici prost si nici anost, ci doar periculos.

"Mircea Badea influenteaza multe persoane. El este indragit datorita limbajului sau, dar pe de alta parte nu toate ideile lui sunt bune", spune Huidu in interviul de pe site-ul ziarului.

Tot in zona Antenei, Carcotasul considera ca Mihai Bendeac a gresit atunci cand a trecut in curtea trustului Intact.

Motivul? "I-am spus si lui ca aceasta miscare nu e buna pentru el. Eu vorbesc in cunostinta de cauza. El este un baiat talentat, dar stiu ce libertate avea el la Prima. Stiu de asemenea ce e la Antena 1, pentru ca eu am lucrat acolo si nimic nu s-a schimbat", adauga Serban.

Spre final, Huidu a comparat cateva persoane publice autohtone cu anumite animale.

Astfel, Oana Zavoranu este "o maimuta urlatoare", Gigi Becali - "o maimuta nervoasa", Mircea Solcanu - "un motan pofticios", iar Catalin Maruta - "O pisica blanda care zgarie rau".

In 2010, Serban Huidu si echipa Cronicii Carcotasilor vor implini 10 ani de existenta.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
35

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
234

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
173

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...