USR Botoșani a decis revocarea întregii conduceri la nivel județean!

Procesul de alegeri interne din USR Botoșani în plină defășurare. Duminică, 23 iunie, reprezentanți ai filialelor din județ au stabilit delegația USR Botoșani pentru Congresul Național din 29 iunie.

Delegația este formată din Raluca Curelariu, Cristina Lăcătușu, Magda Oleniuc, Lilioara Nastasiu, Mihaela Negru și Dan Sandu.

În cadrul Congresului de sâmbătă, delegați din toată țara vor stabili candidatul USR la președinția României și vor alege și un nou Birou Național.

În această săptămână, USR își desemnează și președintele la nivel național, prin votul electronic al tuturor membrilor.

În cadrul Conferinței Județene de duminică, 23 iunie, s-a decis și revocarea întregii conduceri de la nivel județean. Alegerile pentru Biroul județean, respectiv președinte al filialei județene, vor avea loc pe 7 iulie.

La nivelul filialei municipale Botoșani, ca urmare a demisiei președintelui – Raluca Curelariu, dar și a altor membri ai Biroului Local, alegerile vor fi organizate în zilele de 5-6 iulie.

(Comunicat USR Botoșani)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

astăzi, 17:43

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

astăzi, 16:45

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...

Obiecte tradiționale expuse de Muzeul de Istorie din Botoșani la o expoziție din Craiova! (foto)

astăzi, 15:51

Muzeul Județean de Istorie din Botoșani a participat la vernisajul expoziției etnografice „Tehnici tradiționale de realizare a scoarțelor în România și Republica Moldova”...