Trei ani și patru luni de închisoare după ce a furat o sticlă de vodcă din Kaufland!

Bărbatul a furat sticla din Kaufland, apoi a ascuns-o în sânul femeii care-l însoțea. Cei doi au mai luat și bere de pe raft, dar au plătit-o la casă.

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Alexandru Z. (45 de ani), în prezent aflat în Penitenciarul Botoșani, la un an de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt, pentru o faptă din 19 august 2020.

Deoarece inculpatul are și alte condamnări definitive, pedepsele s-au contopit, iar în final acesta are de executat o pedeapsă de 3 ani și 4 luni de închisoare.

La data de 19 august 2020, inculpatul și o suspectă au consumat băuturi alcoolice pe la diferite baruri din municipiului Suceava. În jurul orei 20.00, cei doi au intrat în magazinul Kaufland de pe strada Universității, având asupra lor aproximativ 30 de lei. Ajunși la raionul cu băuturi alcoolice, inculpatul a luat de pe raft o sticlă de 500 ml de vodcă ”Kreskova”, în valoare de 18,59 lei, și i-a introdus-o în sân suspectei. Individul i-a spus femeii că dacă nu vor plăti sticla respectivă o să le mai rămână bani. Ulterior, cei doi au luat o doză de 500 ml cu bere, pe care au achitat-o la casa de marcat. După ce au trecut de linia caselor de marcat, cei doi au fost opriți de agentul de securitate, arată stireasucevei.ro. Astfel, sticla de vodcă a fost identificată în sânul suspectei, iar reprezentanții magazinului au sesizat Poliția.

La audieri, suspecta a recunoscut fapta, precizând că nu avea de gând să sustragă sticla de vodcă, însă atunci când inculpatul i-a băgat-o în sân și i-a spus să fure sticla pentru a nu cheltui banii, a fost de acord și a acoperit sticla cu geaca.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

astăzi, 17:43

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

astăzi, 16:45

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...

Obiecte tradiționale expuse de Muzeul de Istorie din Botoșani la o expoziție din Craiova! (foto)

astăzi, 15:51

Muzeul Județean de Istorie din Botoșani a participat la vernisajul expoziției etnografice „Tehnici tradiționale de realizare a scoarțelor în România și Republica Moldova”...