Urban Serv le-a pus gând rău comerciaţilor din Piaţa Mare care dosesc cântarele!

Urban Serv le-a pus gând rău comerciaţilor din Piaţa Mare care dosesc cântarele!
Reprezentanţii societăţii Urban Serv nu au reuşit să îi convingă pe toţi comercianţii din Piaţa Centrală să îşi ţină cântarele într-un loc în care să fie vizibile pentru cumpărători, motiv pentru care vor fi aduse unele modificări regulamentului ce priveşte activitatea din piaţă.

Simion Drelciuc, directorul Urban Serv, a precizat că la ora actuală comercianţii nu pot fi decât atenţionaţi dacă ţin cântarele mai dosite, dar nu pot fi luate măsuri împotriva lor. Noile măsuri ce se doresc a fi prinse în regulamen vor fi supuse aprobării Consiliului Local.

“Trebuie să mergem tot să îi atenţionăm şi la ora actuală nu pot lua legal nicio măsură împotriva lor. În Piaţa Viilor am rezolvat problema, am pus acele suporturi şi deja s-au obişnuit. Prin modificările pe care le vom aduce la regulament, cântarul să fie pus în faţa meselor de expunere şi vânzare în aşa fel încât să fie vizibil atât cumpărătorului cât şi vânzătorului", a precizat Simion Drelciuc.

Noul regulament va cuprinde şi măsuri ce vor fi luate împotriva celor care nu se conformează, cum ar fi interdicţia de a-şi mai vinde produsele în piaţă.

Nu mai este deja nicio noutate că mulţi dintre cumpărători sunt furaţi la cântar. A păţit-o anul trecut, în Piaţa Mare, chiar directorul Urban Serv. Unul dintre comercianţii de la care a cumpărat mai multe produse avea cântarul pus pe o cutie din carton. Convins că este furat la cântar, Drelciuc i-a propus vânzătorului să mai cântărească o dată marfa și la cântarul consumatorului, reieşind o diferenţă de 220 de grame. 

 

Spune-ne opinia ta