UPDATE! TERIBIL accident la Cucorăni! Tată și fiu morți, iar alte două persoane sunt în stare foarte gravă! FOTO
ACCIDENT!

UPDATE! TERIBIL accident la Cucorăni! Tată și fiu morți, iar alte două persoane sunt în stare foarte gravă! FOTO
Un cumplit accident de circulaţie s-a produs vineri, în prima zi de Crăciun, pe drumul naţional Botoşani-Dorohoi, pe raza localităţii Cucorăni.

Un bărbat, Viorel Balahura, de 59 de ani, şi-a pierdut viaţa iar alte patru persoane au fost transportate în stare foarte gravă şi gravă la spital după ce două autovehicule s-au ciocnit extrem de violent. Un autoturism Dacia 1310, înmatriculat în Gorj, în care se aflau patru persoane, se deplasa dinspre Dorohoi spre Botoşani şi din motive deocamdată necunoscute, şoferul a pătruns pe contrasens, intrând în plin într-o maşină de teren, un VW Touareg, care circula dinspre Botoşani spre Dorohoi. Un alt autoturism care circula pe acelaşi sens cu maşina de teren, un VW Golf, a fost uşor avariat.

"Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că şoferul aflat la volanul autoturismului Dacia, în mod inexplicabil, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism VW Touareg. O persoană a decedat şi alte patru au fost transportate la spital", a declarat comisarul şef Ghiorghi Mihai, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Botoşani.

Şoferul Daciei a fost resuscitat pe marginea drumului, dar din păcate nu a mai putut fi salvat. Una dintre cele patru persoane rănite, transportate la Unitatea de Primire a Urgenţelor, a suferit extrem de grave la nivelul scalpului.

UPDATE: La puţin timp după ce a ajuns la spital, tânărul Cosmin Balahura, de 26 de ani a decedat, rănile de la nivelul capului fiindu-i fatale.

Mama lui, Gabriela Balahura, în vârstă de 50 de ani, este internată în spital cu multiple fracturi şi traumatisme la nivelul membrelor, a toracelui şi a capului, o altă pasageră din maşină, Ema- Ioana Şuleap, de 20 de ani, are un traumatism facial sever şi traumatisme la cap. Tot la Unitatea de Primire a Urgenţelor a ajuns ulterior şi un bărbat de 38 de ani, pasager în Touareg, dar şi o fetiţă de 10 ani, care se afla în VW Golf, dar după investigaţii medicale au plecat acasă.

Pe toată perioada cercetărilor, circulaţia în zonă a fost blocată, traficul fiind redirecţionat prin Bucecea- Huţani. Din cauza ceţii groase, vizibilitatea este redusă sub 50 de metri. Poliţiştii rutieri continuă însă ancheta pentru a stabili cine se face vinovat de producerea evenimentului rutier atât de tragic.















ACCIDENT si pe drumul national Botosani - Saveni
 
Cu câteva zeci de minute înainte, alte patru autoturisme au fost implicate într-un accident pe drumul naţional ce face legătura între Botoşani şi Săveni, în apropierea intersecţiei cu drumul judeţean ce duce la Dângeni.

Şoferul unui Audi A4 s-a izbit într-un Chevrolet, după ce a ratat o curbă pe care nu o văzuse din cauza ceţii dense. La scurt timp, un VW Passat care venea tot dinspre Săveni a lovit un BMW tras pe dreapta din cauza accidentului anterior. O femeie din BMW a suferit răni în urma impactului puternic.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PSD Botoșani : „Lumina Sfântă să vă călăuzească pretutindeni, cu liniște și pace în suflet!”

astăzi, 13:09
15

Să întâmpinăm cu bucurie Sărbătoarea Paștelui și să împărtășim împreună taina Învierii Mântuitorului!Lumina Sfântă să vă călăuzească pret...

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
66

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...

Incendiu în balconul unui apartament din Botoșani, proprietara a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 11:32
329

Deși era acasă, proprietara nu  și-a dat seama ca ard lucrurile din balcon. Un vecin a observat ca iese fum și a sunat la 112 după ajutor.La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaș...